Ο Σταμάτης Σπανουδάκης «ξετυλίγει τη ζωή του»

2018-05-02

Χαρισμένη σε όσα γίναν, μείναν, αλλά και έρχονται, είναι η συναυλία, με τίτλο «Τη ζωή μου ξετυλίγω», που θα δώσει ο μουσικός, συνθέτης και στιχουργός Σταμάτης Σπανουδάκης, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5), τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 9 το βράδυ.

Μέσα από γνωστές αγαπημένες επιτυχίες του, παιγμένες με λίγο καινούργιο και απρόβλεπτο τρόπο, και κάποια νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική του δουλειά που πρόκειται να κυκλοφορήσει, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα ξετυλίξει τη μέχρι τώρα πορεία του, σε αυτές τις δύο μουσικές βραδιές, οι οποίες σηματοδοτούν την απαρχή μιας μεγάλης περιοδείας, που θα πραγματοποιήσει ανά την Ελλάδα.

Απευθυνόμενος στο κοινό, ο ίδιος τονίζει: «Είναι, ειλικρινά, μεγάλη η χαρά μου, που, μετά από τόσο καιρό και αρκετά προβλήματα, θα βρεθώ ξανά "μπροστά στον κόσμο". Τώρα, φαίνεται, είναι η στιγμή, που εγώ νωρίτερα περίμενα. Χαίρομαι που θα δω αγαπημένα - αν και "άγνωστα" - πρόσωπα, γιατί ξέρω πια τι σημαίνει η μουσική μου για σας, αλλά ξέρετε κι εσείς τι σημαίνει για μένα η αγάπη και η υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ και να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ, κοντά σας, με τη μουσική και τους στίχους μου, αλλά και με όσα, χρόνια τώρα, πιστεύω, αγαπώ και υπερασπίζομαι».

Συντελεστές

Με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα είναι οι μόνιμοι πια συνεργάτες του: η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο), οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Μαρίνος Τριανταφυλλίδης (πλήκτρα), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο) και η μεγάλη τετράφωνη χορωδία «Μελωδοί», με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα. Οργάνωση συναυλίας: Μελωδικό Καράβι.

Πληροφορίες

Θέατρο Παλλάς: Βουκουρεστίου 5 - Αθήνα, τηλ.: 210 3213100. Τιμές εισιτηρίων: ζώνη Δ: 10 ευρώ, ζώνη Γ: 15 ευρώ, ζώνη Β: 20 ευρώ, ζώνη Α: 30 ευρώ, διακεκριμένη ζώνη: 50 ευρώ, VIP ζώνη: 80 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: ταμεία θεάτρου, τηλεφωνικά: 210 3213100, ομαδικές κρατήσεις: 210 3639343, ηλεκτρονικά: viva.gr.

naftemporiki.gr

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.