Ο Ρομπέν των Διαβάσεων μπλοκάρει ασυνείδητους! [video]

2017-11-19

Ξέρουμε ότι στην Ιαπωνία υπάρχει απέραντος σεβασμός προς τους αδύναμους. Στην Κίνα του 21ου αιώνα όμως;...

Αν κρίνουμε από αυτό το video, υπάρχει πλήρης αδιαφορία. Ο ανήμπορος γέρος και ο μπαμπάς με το μωρό στο καροτσάκι περιμένουν αιώνες στη διάβαση πεζών για να περάσουν απέναντι. Και κανείς, μα κανείς, δεν τους αφήνει.

Ή μάλλον  τους αφήνει ο οδηγός του κίτρινου αυτοκινήτου στη δεξιά λωρίδα, που έχει σταματήσει γι' αυτό το σκοπό, αλλά όλοι οι άλλοι οδηγοί, επιβατικών, φορτηγών και διτρόχων, περνούν από την αριστερή λωρίδα σαν να μην τρέχει τίποτε.

Ε, κάποτε ο ιπποτικός τύπος αγανακτεί, ξεχνάει τον ΚΟΚ και βάζει το αυτοκίνητό του κάθετα, φράζοντας το δρόμο στους ασυνείδητους. Και οι ανήμποροι επιτέλους περνάνε...

Θα το ξαναπούμε: Πριν από μερικά χρόνια, οι Κινέζοι μόνο από ποδήλατα ήξεραν. Κι αυτό φαίνεται...

[Πηγή: LiveLeak] - drive.gr

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων στη Δυτική Ευρώπη αυξήθηκαν 5,1% τον Ιούνιο, φθάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ στην ΕΕ, καθώς οι ισχυρές πωλήσεις στη Γερμανία, στη Γαλλία και στην Ισπανία αντιστάθμισαν την πτώση της ζήτησης στη Βρετανία και στην Ιταλία.

Αυστηρότεροι θα γίνουν στο εξής οι έλεγχοι στα ΚΤΕΟ για τα οχήματα, καθώς οι βεβαιώσεις τεχνικού ελέγχου θα εκδίδονται πλέον με βάση τα προηγούμενα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι ελεγκτικές υπηρεσίες.