Ο Ρομπέν των Διαβάσεων μπλοκάρει ασυνείδητους! [video]

2017-11-19

Ξέρουμε ότι στην Ιαπωνία υπάρχει απέραντος σεβασμός προς τους αδύναμους. Στην Κίνα του 21ου αιώνα όμως;...

Αν κρίνουμε από αυτό το video, υπάρχει πλήρης αδιαφορία. Ο ανήμπορος γέρος και ο μπαμπάς με το μωρό στο καροτσάκι περιμένουν αιώνες στη διάβαση πεζών για να περάσουν απέναντι. Και κανείς, μα κανείς, δεν τους αφήνει.

Ή μάλλον  τους αφήνει ο οδηγός του κίτρινου αυτοκινήτου στη δεξιά λωρίδα, που έχει σταματήσει γι' αυτό το σκοπό, αλλά όλοι οι άλλοι οδηγοί, επιβατικών, φορτηγών και διτρόχων, περνούν από την αριστερή λωρίδα σαν να μην τρέχει τίποτε.

Ε, κάποτε ο ιπποτικός τύπος αγανακτεί, ξεχνάει τον ΚΟΚ και βάζει το αυτοκίνητό του κάθετα, φράζοντας το δρόμο στους ασυνείδητους. Και οι ανήμποροι επιτέλους περνάνε...

Θα το ξαναπούμε: Πριν από μερικά χρόνια, οι Κινέζοι μόνο από ποδήλατα ήξεραν. Κι αυτό φαίνεται...

[Πηγή: LiveLeak] - drive.gr

Ο στόλος των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη ανέρχεται πλέον σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο οχήματα μετά τις πωλήσεις του πρώτου εξαμήνου του 2018. Οι πωλήσεις είναι κατά 42% υψηλότερες από τα επίπεδα του προηγούμενου έτους για την ίδια περίοδο, σύμφωνα με την αναλυτική εταιρεία καταγραφής στατιστικών, EV Volumes.

Τα ελαστικά και οι ζάντες του αυτοκινήτου σου σίγουρα έχουν «ταλαιπωρηθεί» μέσα στις διακοπές. Βλέπεις, το οδικό δίκτυο, ειδικά των νησιών, περιέχει πολλές φορές χωματόδρομους με άφθονες λακκούβες αλλά και πέτρες που προκαλούν συνέχεια «τραντάγματα» στο αυτοκίνητο και σημαντικές φθορές στα λάστιχα. Ένας απλός έλεγχος θα φανέρώσει όλα τα προβλήματα....

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.