Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στο 9ο Φεστιβάλ Δάσους

2023-09-09

O Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο, και αυτή τη φορά ανηφορίζει στο θέατρο Δάσους, μέσα στα χίλια δέντρα για μια συναυλία που θα μας μείνει, το λιγότερο, αξέχαστη και, θα αποχαιρετήσει μαζί μας το καλοκαίρι του 2023.

Οι μελωδίες και η μαγική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, θα μας ταξιδέψουν μέσα από τις ενορχηστρώσεις, στίχους και αναπάντεχες επιθυμίες και σκέψεις.

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα, μας προσκαλούν και επιστρέφουν ξανά στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο, για να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών.

Υπόσχονται να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη.

Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα φέτος, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.

Ραντεβού λοιπόν ξανά στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο 2023, στο θέατρο Δάσους, για να δώσουμε και να πάρουμε τη δύναμη που δημιουργείται όταν οι καρδιές των ανθρώπων χτυπούν με τον ίδιο παλμό!

Ένα φθινοπωρινό βράδυ του Σεπτέμβρη, που θα γεμίσει με μελωδίες, χαρές και αισθήματα κάτω από τον έναστρο ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε.. με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του, να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.

Σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά».

Συντελεστές συναυλίας

 • Γιάννης Χαρούλης

Μαζί του οι μουσικοί:

 • Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα
 • Βασίλης Μπαχαρίδης/Κρουστά
 • Θανάσης Dzingovic/Ηλεκτρική κιθάρα
 • Ορέστης Μπενέκας/Πλήκτρα
 • Κώστας Φόρτσας /Πνευστά

Σχεδιασμός Ήχου:  Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης

Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης

 • Tαυτότητα Εκδήλωσης

  Ημερομηνία: 25/09/2023 21:00

  Τοποθεσία: Θέατρο Δάσους, Δάσος Σέιχ Σου, Θεσσαλονίκη

  Eισιτήρια: Γενική είσοδος15€

  Πληροφορίες / Κρατήσεις:  Τηλ.: 2315 200 200 | ntng.gr

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».