Ο Γ. Καμίνης απαντά σε δημοσίευμα: Με συκοφαντούν κλειστά πολιτικά και οικονομικά κυκλώματα

2017-08-29

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Καμίνης, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Κύκλοι που πρόσκεινται στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη σχολιάζοντας το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται καταγγελίες παλαιού δημοτικού συμβούλου για «περίεργες δαπάνες του Δήμου Αθηναίων, σπατάλες και τιμολόγια 500.000 ευρώ που δεν δικαιολογούνται» τόνιζαν:

«Λίγες μόνο ώρες μετά τις ανακοινώσεις του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα και κάποιοι από εκείνους που ενοχλούνται από την υποψηφιότητά του, εκδηλώθηκαν. «Τα κλειστά πολιτικά και οικονομικά κυκλώματα...» στα οποία αναφέρθηκε ο Γιώργος Καμίνης «...που κρατούν όμηρο την κοινωνία και την καθηλώνουν στο χθες», αποκαλύπτονται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία». Με τη σπουδή και τη συκοφαντία τους δείχνουν σε πόσο σωστό δρόμο βρισκόμαστε. Θα τους ταράξουμε σε δημοκρατία και σε δημοκρατική προοδευτική παράταξη».

Το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας αναδεικνύει τις καταγγελίες ενός παλαιού δημοτικού συμβούλου του Γιώργου Αρσένη για τιμολόγια που δεν εγκρίθηκαν από την αρμόδια επίτροπο.

iefimerida.gr