Ο Ερντογάν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με το ...Twitter

2017-12-20

Την έντονη αντίδραση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε σκίτσο που δημοσίευσε Ολλανδός καρτουνίστας το οποίο τον εμφανίζει να κάνει σεξ με το μπλε πουλί -έμβλημα του Twitter φορώντας εσώρουχο με τη σημαία του ISIS.

Ο σκιτσογράφος Ρούμπεν Οπενχάιμερ ανήρτησε το επίμαχο σκίτσο στο λογαριασμό του στο Twitter με τη λεζάντα «ο Ερντογάν δεν κάνει σεξ με κατσίκες» . Η αναφορά αυτά, για όσους δεν θυμούνται, παραπέμπει σε σχετικό σχόλιο που είχε κάνει παλαιότερα για τον Τούρκο πρόεδρο ο Γερμανός κωμικός Γιαν Μπέμερμαν σ' ένα ποίημα που είχε διαβάσει σε σατιρική εκπομπή του ZDF. Και τότε, ο Ερντογάν είχε προσφύγει στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τουρκικό δικαστήριο έστειλε δικαστική εντολή στο Twitter και τον Οπενχάιμερ , ζητώντας να απομακρύνουν το σκίτσο. Μέχρι στιγμής ο Ολλανδός καρτουνίστας αρνείται να το κατεβάσει, και το ανήρτησε εκ νέου με το σχόλιο:«Ώστε αυτό είναι το σκίτσο που θέλει να εξαφανίσει ο Ερντογάν από το Twitter. Θα είναι πολύ ανόητο αν απευθύνω τώρα έκκληση για μαζική αναπαραγωγή του;» . Ρώτησα, πρόσθεσε, αν η Ολλανδία συνεργάζεται με την Τουρκία για την έκδοση ατόμων. «Υπάρχει όντως μια τέτοια συνεργασία, αλλά δεν μετρά για θέματα ήσσονος σημασίας όπως τα σκίτσα. Στο μεταξύ περιμένω και δεν πρόκειται να κλείσω για διακοπές το καλοκαίρι στην Τουρκία για λόγους ασφαλείας», είπε ο Ολλανδός καρτουνίστας.

in.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Ανάμεσα στους επιβάτες του πλοίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" στο οποίο ξέσπασε χθες αργά το βράδψυ φωτιά, βρέθηκε ένας άνδρας που, διασώστης στο επάγγελμα, προσέφερε τη βοήθειά του και σε ένα μικρό αρσενικό σκυλάκι που ήταν σε κλουβί.

Στην πρόσληψη 5.500 ανέργων στο Δημόσιο προωθεί η κυβέρνηση. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΟΑΕΔ και θα αφορά νέους ηλικίας 22 έως 29 ετών για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας για 12 μήνες μέσω της τοποθέτησης τους σε υπουργεία και σε εποπτευόμενους δημόσιους φορείς.