Ο διοργανωτής του Reunion του 18ου Παναγιώτης Παπαλαζάρου μας μιλά για το πάρτι που θα γίνει στις 2/12

2017-11-11

Έχει αποφοιτήσει εδώ και 30 χρόνια περίπου αλλά η καρδιά του ακόμη χτυπάει 18... ο άνθρωπος πίσω από το Reunion του 18ου μιλά στο Patission.gr

Συνέντευξη στο Σταύρο Ιορδανίδη

Αξίζουν συγχαρητήρια ο Παναγιώτης Παπαλαζάρου και η ομάδα του που φέτος είχαν την πολύ όμορφη ιδέα να πραγματοποιήσουν το πάρτυ τους μέσα στο 18ο και όλα τα έσοδα να διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να αναβαθμιστούν χώροι του σχολείου, που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των μαθητών.

Και σ΄ αυτή τους την κίνηση βρέθηκαν κοντά τους ο γυμνασιάρχης, ο λυκειάρχης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου μα και οι ίδιοι σημερινοί μαθητές που δέχθηκαν να υποδεχτούν τους «παλιούς» και να πάρουν ένα «μάθημα» ζωής ότι όσα χρόνια και αν περάσουν οι μαθητές πρέπει νάναι μαζί ενωμένοι και φίλοι στα θρανία αλλά και στην ίδια την ζωή...

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια είναι ο άνθρωπος που διοργανώνει τα reunion party του 18ου και είναι ο Παναγιώτης Παπαλαζάρου που θα μας ανοίξει την καρδιά του και θα μας μιλήσει τι σημαίνει γι αυτόν 18ο και γιατί φέτος το reunion θα γίνει στο πιο φυσικό χώρο του, που αλλού, μα μέσα στο αμφιθέατρο του 18ου το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου!

«Μα εγώ θα έδινα τα πάντα να γινόμουνα

πάλι παιδί λίγο να βρισκόμουνα

στις ίδιες τάξεις στα ίδια θρανία

με τους συμμαθητές μου να κάνω αστεία

και τους καθηγητές που κοιτάζουν καχύποπτα

τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ' αλλάζω με τίποτα...»

(Νίκος Καρβέλας στίχοι)

Φωτογραφία από παλαιότερη διοργάνωση


Παναγιώτη μίλησέ μας πως και φέτος το reunion θα γίνει στο αμφιθέατρο του 18ου;

Ήταν μια ιδέα που ήθελα να υλοποιηθεί αλλά υπήρχαν κωλύματα αφού ως εξωσχολικοί ενήλικοι θέλει άδεια από το 5ο διαμέρισμα από την αστυνομία και από τους λυκειάρχη, γυμνασιάρχη, σύλλογο γονέων και μαθητές.

Πολύπλοκο λοιπόν και η άδεια τι γίνεται;

Έχουν ολοκληρωθεί και κανονιστεί όλες οι διαδικασίες από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων τον οποίο με την ευκαιρία ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά τους.

Εφόσον γίνεται υπό την σκέπη του συλλόγου και με τις ευλογίες των εμπλεκομένων κανένα πρόβλημα.

Άρα λοιπόν όλα είναι τακτοποιημένα για πες μας τα έξοδα της διοργάνωσης ποιος τα αναλαμβάνει;

Τα έξοδα θα τα καλύψει ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τα οποία ευελπιστώ στην συνέχεια να υπερκαλυφθούν από την συμμετοχή του κόσμου.

Ο χώρος θα διαμορφωθεί για τις ανάγκες του Reunion,με κονσόλα και Dj για την μουσική, πλήρες ηχοσυστήματα , ρομποτικά, φωτορυθμικά, και barman.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, για να ξαναθυμηθούμε και να αναπολήσουμε έστω για λίγο, τα πάρτι των μαθητικών μας χρόνων, στο φυσικό μας χώρο, το ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του σχολείου μας, να ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας 70s-80s-90s, να χορέψουμε και να ξεφαντώσουμε με τους παλιούς μας συμμαθητές μέχρι πρωίας, με τα μουσικά ακούσματα που μεγαλώσαμε, σε ρυθμούς Disco/Pop/Rock, ΚΑΙ όλα αυτά...στον χώρο που τόσο αγαπήσαμε σαν μαθητές.

Τι σημαίνει για σένα το 18ο και πότε αποφοίτησες?

Είμαι απόφοιτος 1989.

Το τι σημαίνει??

Χρόνια της αθωότητας και της χωρίς έγνοιες μαθητικής ζωής.

Όμορφα χρόνια, με καλές φιλίες που κρατούν ακόμη στον χρόνο.

Δεν είναι τυχαίο που εδώ και 12 χρόνια μαζευόμαστε από 200 έως και 650 άτομα πέρυσι, και πάντα από διάφορες χρονιές.

Ελπίζω να υπάρξει φέτος συμμετοχή, αφενός για να καλυφθούν τα έξοδα και αφετέρου να μείνουν αρκετά για να τοποθετηθεί τα παγκάκια για τα παιδιά στα υπόστεγα για τις ημέρες που βρέχει και εάν είναι δυνατόν να φτιαχτεί ταρτάν στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά τους Λυκειάρχη-Γυμνασιάρχη-Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους Μαθητές του Σχολείου, που μας διέθεσαν τον χώρο του αμφιθεάτρου προκειμένου να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε την ιδέα, ώστε το Reunion των αποφοίτων μας για φέτος, να πραγματοποιηθεί στον χώρο του αμφιθεάτρου του σχολείου μας. 

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να είσαι γερός και δυνατός να το διοργανώσεις και του χρόνου!...

H σελίδα του πάρτι στο facebook - περισσότερες πληροφορίες!

Δείτε εδώ την σελίδα του Reunion στο facebook!

Η γενική είσοδος εχει οριστεί στα 10€ με 2 ποτά ανά εισιτήριο.
Για κάθε έξτρα ποτό η τιμή έχει διαμορφωθεί στα 3 ευρώ και για κάθε κουτί μπύρας ή ποτήρι κρασί στα 2 ευρώ. 

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.