Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση

2018-06-08

Tο βράδυ της Πέμπτης όσοι ανηφόρισαν στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα παρακολούθησαν μία εξαιρετική συναυλία. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος φώναξε τους αγαπημένους του φίλους σε μια βραδιά με τίτλο «Όσοι Περπάτησαν Μαζί Μου». Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έχει μιλήσει δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Αισθάνομαι σαν πυγμάχος, θέλω να νικάω τον χρόνο σε κάθε γύρο» έχει δηλώσει.

Μέσα σ' ένα κατάμεστο θέατρο ο Θάνος Μικρούτσικος υποδέχθηκε το κοινό που λατρεύει τα τραγούδια του εδώ και χρόνια. Μεταξύ των δικών του ανθρώπων που ήταν εκεί αυτή την τόσο σημαντική μέρα, φίλοι, συνεργάτες και οικογένεια. Κι ο αδερφός του, Ανδρέας.

Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε μπροστά από τις κάμερες. Ευδιάθετος και πάντα κοντά στον αδελφό του, ο παρουσιαστής απέφυγε τις δηλώσεις, αλλά έστειλε την αγάπη του προς τους δημοσιογράφους. Η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ Να Σ'τα Πω», τον εντόπισε στα παρασκήνια της συναυλίας.

ladylike.gr

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.

Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν της Σερβίας με 9-8 και προκρίθηκαν στον κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο που γίνεται στο Σομπατέλι, ανεβάζοντας την αγωνία και στέλνοντας στο κόκκινο τις ελπίδες για νίκη.

Είναι γνωστό ότι η Αθήνα έχει το δικό της μικροκλίμα. Όντας ερωτευμένη με το τσιμέντο, κάθε καλοκαίρι βράζει από τη ζέστη και τον σκληρό ήλιο, ενώ το βράδυ αντανακλά τη θέρμη στις γυμνές από πράσινο ταράτσες και τους δρόμους.