Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση

2018-06-08

Tο βράδυ της Πέμπτης όσοι ανηφόρισαν στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα παρακολούθησαν μία εξαιρετική συναυλία. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος φώναξε τους αγαπημένους του φίλους σε μια βραδιά με τίτλο «Όσοι Περπάτησαν Μαζί Μου». Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έχει μιλήσει δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Αισθάνομαι σαν πυγμάχος, θέλω να νικάω τον χρόνο σε κάθε γύρο» έχει δηλώσει.

Μέσα σ' ένα κατάμεστο θέατρο ο Θάνος Μικρούτσικος υποδέχθηκε το κοινό που λατρεύει τα τραγούδια του εδώ και χρόνια. Μεταξύ των δικών του ανθρώπων που ήταν εκεί αυτή την τόσο σημαντική μέρα, φίλοι, συνεργάτες και οικογένεια. Κι ο αδερφός του, Ανδρέας.

Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε μπροστά από τις κάμερες. Ευδιάθετος και πάντα κοντά στον αδελφό του, ο παρουσιαστής απέφυγε τις δηλώσεις, αλλά έστειλε την αγάπη του προς τους δημοσιογράφους. Η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ Να Σ'τα Πω», τον εντόπισε στα παρασκήνια της συναυλίας.

ladylike.gr

Μπορεί η μέλισσα-δολοφόνος να μοιάζει πως έχει βγει από ταινία τρόμου χαμηλού προϋπολογισμού, είναι όμως μια πραγματικότητα που ξεπήδησε από μια ταπεινή απόπειρα να αυξηθεί η παραγωγή μελιού πίσω στη δεκαετία του 1950.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «συγκρούονται» στο ΟΑΚΑ (19:00, CosmoteSport 4) στον 5ο τελικό της Basket League, με τον νικητή της «τιτανομαχίας» να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Ένα παραδοσιακό καφενείο αναβιώνει σε έναν υπέροχο χώρο, με ατού την εκπληκτική θέα που απλώνεται μπροστά του. Αυτό είναι το Καφενείον Ακροπόλεως στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που από τον Δεκέμβριο του 2017 έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην περιοχή.