Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση

2018-06-08

Tο βράδυ της Πέμπτης όσοι ανηφόρισαν στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα παρακολούθησαν μία εξαιρετική συναυλία. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος φώναξε τους αγαπημένους του φίλους σε μια βραδιά με τίτλο «Όσοι Περπάτησαν Μαζί Μου». Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έχει μιλήσει δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Αισθάνομαι σαν πυγμάχος, θέλω να νικάω τον χρόνο σε κάθε γύρο» έχει δηλώσει.

Μέσα σ' ένα κατάμεστο θέατρο ο Θάνος Μικρούτσικος υποδέχθηκε το κοινό που λατρεύει τα τραγούδια του εδώ και χρόνια. Μεταξύ των δικών του ανθρώπων που ήταν εκεί αυτή την τόσο σημαντική μέρα, φίλοι, συνεργάτες και οικογένεια. Κι ο αδερφός του, Ανδρέας.

Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε μπροστά από τις κάμερες. Ευδιάθετος και πάντα κοντά στον αδελφό του, ο παρουσιαστής απέφυγε τις δηλώσεις, αλλά έστειλε την αγάπη του προς τους δημοσιογράφους. Η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ Να Σ'τα Πω», τον εντόπισε στα παρασκήνια της συναυλίας.

ladylike.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του