Νωρίτερα τα σόου του ΣΚΑΪ

2017-10-01

Αλλαγή προγραμματισμού για το ΣΚΑΪ . Το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα κάνει πρεμιέρα απόψε, αντί για την επόμενη Κυριακή και θα μεταδοθεί και αύριο, Δευτέρα ενώ το «Voice» θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και θα συνεχιστούν οι εκπομπές την Τετάρτη και την Πέμπτη. 

Η επιλογή του σταθμού να αιφνιδιάσει, είναι αποτέλεσμα της τελικής επιλογής να βγει στον αέρα, παράλληλα με το "Nomads", το οποίο ξεκινάει στον ΑΝΤ1, αύριο, Δευτέρα. 

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει καταλήξει στην απόφαση ο ΕΝΦΙΑ να πληρώνεται σε δέκα μήνες αντί για πέντε σήμερα και η αρχή να γίνεται τον Μάρτιο κάθε έτους και η εξόφληση τον Δεκέμβριο.

Ένα αντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του Μίκη Θεοδωράκη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2018 από τον Θεόδωρο Κοκκινίδη για το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Καβάλα και τον αποτυπώνει μεταξύ 50 με 55 ετών.

80 κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην Ισπανία έγιναν εκατομμυριούχοι (όλοι τους) με τον πιο περίεργο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής και δισεκατομμυριούχος της μπύρας Corona, ο οποίος καταγόταν από το χωριουδάκι Cerezales del Condado της Ισπανίας και ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο σε ηλικία 99 ετών, άφησε με τη διαθήκη του στους συγχωριανούς του το ποσό...