Νωρίτερα τα σόου του ΣΚΑΪ

2017-10-01

Αλλαγή προγραμματισμού για το ΣΚΑΪ . Το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα κάνει πρεμιέρα απόψε, αντί για την επόμενη Κυριακή και θα μεταδοθεί και αύριο, Δευτέρα ενώ το «Voice» θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και θα συνεχιστούν οι εκπομπές την Τετάρτη και την Πέμπτη. 

Η επιλογή του σταθμού να αιφνιδιάσει, είναι αποτέλεσμα της τελικής επιλογής να βγει στον αέρα, παράλληλα με το "Nomads", το οποίο ξεκινάει στον ΑΝΤ1, αύριο, Δευτέρα. 

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του