Νωρίτερα τα σόου του ΣΚΑΪ

2017-10-01

Αλλαγή προγραμματισμού για το ΣΚΑΪ . Το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα κάνει πρεμιέρα απόψε, αντί για την επόμενη Κυριακή και θα μεταδοθεί και αύριο, Δευτέρα ενώ το «Voice» θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και θα συνεχιστούν οι εκπομπές την Τετάρτη και την Πέμπτη. 

Η επιλογή του σταθμού να αιφνιδιάσει, είναι αποτέλεσμα της τελικής επιλογής να βγει στον αέρα, παράλληλα με το "Nomads", το οποίο ξεκινάει στον ΑΝΤ1, αύριο, Δευτέρα. 

Νέα επιστημονική μελέτη βασισμένη σε στοιχεία 600.000 ανθρώπων από 19 διαφορετικές χώρες -η οποία δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet»-, έρχεται να προκαλέσει πονοκέφαλο σε όσους αρέσκονται να πίνουν ένα ποτηράκι αλκοόλ παραπάνω.

32 ομάδες, 8 όμιλοι, 12 γήπεδα κι 11 πόλεις. Η πρώτη φάση ή αλλιώς η φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2018 είναι η πλέον παραδοσιακή, με τους "μονομάχους" να καλούνται να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις στους ομίλους τους, προκειμένου να κλείσουν θέση στους "16".

Νέα δικαστική αντιπαράθεση ξεκίνησε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για τις νέες αστυνομικές ταυτότητες (ηλεκτρονικές αυτή τη φορά) που θα τεθούν σε κυκλοφορία και περιέχουν ηλεκτρονικό τσιπάκι με προσωπικά δεδομένα