Νόρα Βαλσάμη: Δοξάζω το Θεό γιατί σώσαμε το σπίτι του γιου μας!

2018-06-14

Τελείωσε -όπως όλα δείχνουν- ο «εφιάλτης» που αντιμετώπισε η αγαπημένη ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη και ο επί 40 χρόνια σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου.

Οι δυο τους αναγκάστηκαν πριν λίγο καιρό να δημοσιοποιήσουν το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που είχαν, καθώς και τις προειδοποιήσεις της τράπεζας ότι θα χάσουν το σπίτι τους.

Τελικά, όπως δήλωσε η ίδια η ηθοποιός, μιλώντας στην Espresso, έσωσαν το εν λόγω σπίτι που μάλιστα προορίζουν για τον γιο τους.

«Δοξάζω το Θεό γιατί σώσαμε το σπίτι του γιου μας. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάναμε έναν διακανονισμό και όλα είναι πια σε καλό δρόμο" δήλωσε χαρακτηριστικά η Νόρα Βαλσάμη, φανερά ενθουσιασμένη.

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.