Νόρα Βαλσάμη: Δοξάζω το Θεό γιατί σώσαμε το σπίτι του γιου μας!

2018-06-14

Τελείωσε -όπως όλα δείχνουν- ο «εφιάλτης» που αντιμετώπισε η αγαπημένη ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη και ο επί 40 χρόνια σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου.

Οι δυο τους αναγκάστηκαν πριν λίγο καιρό να δημοσιοποιήσουν το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που είχαν, καθώς και τις προειδοποιήσεις της τράπεζας ότι θα χάσουν το σπίτι τους.

Τελικά, όπως δήλωσε η ίδια η ηθοποιός, μιλώντας στην Espresso, έσωσαν το εν λόγω σπίτι που μάλιστα προορίζουν για τον γιο τους.

«Δοξάζω το Θεό γιατί σώσαμε το σπίτι του γιου μας. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάναμε έναν διακανονισμό και όλα είναι πια σε καλό δρόμο" δήλωσε χαρακτηριστικά η Νόρα Βαλσάμη, φανερά ενθουσιασμένη.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.