Νίκος Χαρδαλιάς: Είμαι έτοιμος για όσα πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα

2023-09-21

«Έχω υπηρετήσει τα κοινά ως Δήμαρχος Βύρωνα, ως Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και ως κρατικός λειτουργός, ως μέλος της Κυβέρνησης. Είμαι έτοιμος για όσα πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας σε κατοίκους της Νέας Ιωνίας. 

Και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά, έτσι ώστε να απαντήσουμε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητας και οι πολίτες της Αττικής να αισθάνονται ασφαλείς».

Αναφερόμενος στην προεκλογική εκστρατεία για τις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε: «Είναι μάχη ιδεών και προγραμμάτων. Δίνουμε τον αγώνα, άνθρωποι με διαφορετικές προσλαμβάνουσες και προσεγγίσεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, λοιπόν, να συμφωνήσουμε ότι δεν πρόκειται για πόλεμο. Οι συμμετέχοντες είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, δεν είμαστε εχθροί».

Το πρωί, ο κ. Χαρδαλιάς παρέστη στη δοξολογία που έγινε, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, για τη γιορτή του Αγίου Ευσταθίου στον φερώνυμο Ιερό Ναό στη Νέα Ιωνία. 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».