Νέο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα από τον Όμιλο Λάμψα

2017-12-09

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., ανακοίνωσε την τυπική ολοκλήρωση της συμβάσεως μακροχρόνιας μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας πρώην εργαζομένων ΑΤΕ (ΑΤΠΠΕ ΑΤΕ).

Η διάρκεια της εν λόγω μίσθωσης ορίσθηκε σε 30 έτη με δικαίωμα προτιμήσεως επί ίσοις όροις έναντι παντός τρίτου ενδιαφερομένου, που θα υποβάλει δεσμευτική προσφορά για την μίσθωση του ακινήτου μετά τη λήξη της ως άνω διάρκειας. Το ετήσιο μίσθωμα ορίσθηκε σε 1.200.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά ποσοστό ίσο με 25% επί της διαφοράς κύκλου εργασιών, σύμφωνα με την πρόταση του σχετικού Επιχειρησιακού Σχεδίου και του τελικώς επιτευχθησομένου κύκλου εργασιών.

Με την κίνηση αυτή, ο όμιλος ΛΑΜΨΑ, επισφραγίζει την διαχρονική του παρουσία στον τομέα του Τουρισμού και επιβεβαιώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον Ελληνικό Τουρισμό και την τουριστική αναβάθμιση της πόλης των Αθηνών, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες πριν ο όμιλος Λάμψα εξαγόρασε από την Eurobank και το ακίνητο που στεγάζει το ξενοδοχείο King George. Έτσι τώρα θα έχει τρία ξενοδοχεία την Πλατεία Συντάγματος τα «Μεγάλη Βρετανία», King George και «King Palace».

Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της και τα ξενοδοχεία Sheraton στη Ρόδο, Hyatt Regency και Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.

naftemporiki.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.