Νεκρή γυναίκα στα Κάτω Πατήσια – Έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού

2017-10-27

Το δυστύχημα έγινε στον σταθμό του Ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια. Η γυναίκα έπεσε στις γραμμές την ώρα που έμπαινε στο σταθμό το τρένο.

Η γυναίκα, δυστυχώς, έχει εγκλωβιστεί στης ράγες καθώς το σώμα της βρίσκεται σε σημείο κάτω από τον συρμό. Από την πρώτη στιγμή δεν έδινε κανένα σημείο ζωής. Ο θάνατός της πιστοποιήθηκε αμέσως μόλις έφτασαν στο σημείο οι διασώστες.

Δέκα πυροσβέστες μετέχουν στην προσπάθεια απεγκλωβισμού.

Λόγω του τραγικού περιστατικού ο σταθμός του Ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια έχει κλείσει με αποτέλεσμα τη διακοπή και των δρομολογίων σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr η επιχείρηση είναι δύσκολη και αναμένεται να διαρκέσει ως και δύο ώρες.

newsit.gr

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ομαδική μαθητική έκθεση Αττικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθήνας «Μελίνα», στο Θησείο, από 20 έως 30 Ιουνίου 2018.

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο προσκαλεί το κοινό σε μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση με δωρεάν είσοδο. Στον τεράστιο θόλο του Πλανηταρίου θα προβληθεί «To φάντασμα του Σύμπαντος: Το κυνήγι της σκοτεινής ύλης», μία εντυπωσιακή ψηφιακή παράσταση που επιχειρεί κάτι εξαιρετικά δύσκολο: να «οπτικοποιήσει» την σκοτεινή ύλη, που είναι αόρατη και έχει ανιχνευτεί μόνο...