Νέες βροχές από το απόγευμα στα ηπειρωτικά

2018-05-12

Βελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, παρότι δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος, με πιθανότητα τοπικών βροχών -κυρίως στα βόρεια- κατά τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και στα ανατολικά, η μέγιστη θα είναι 2 - 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

naftemporiki.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.