Νέα ομάδα για τον Τζιμπρίλ Σισέ! Επιστρέφει στην Ιταλία

2018-08-19

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βιτζέντζα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επιστρέφει στα ιταλικά γήπεδα, προκειμένου να αγωνιστεί στη Serie D.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν λέει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο 37χρονος Γάλλος επιθετικός επιστρέφει στην Ιταλία, για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Βιτζέντζα.

Μετά από μία σεζόν με την Υβερντόν στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Η ιταλική ομάδα, η οποία επανιδρύθηκε φέτος μετά την χρεοκοπία της και πιθανότατα θα ξεκινήσει την πορεία της από την Serie D, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Σισέ. 

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.