Νέα επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

2017-10-29

Κάθε βράδυ νέες επιδρομές και επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ σε Χαριλάου Τρικούπη, Πατησίων και Τοσίτσα

Τα νέα επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στα Εξάρχεια. Ομάδες κουκουλοφόρων κινήθηκαν εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα.

Στη συνέχεια, άλλες ομάδες κουκουλοφόρων επιτέθηκαν σε αστυνομικους γύρω από το Πολυτεχνείο, στις οδούς Τοσίτσα και Πατησίων με τα επεισόδια να κρατούν έως λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα.
Από τις νέες επιθέσεις δεν υπηρξαν τραυματισμοί, όπως επίσης δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις. (thetoc.gr)

Διαβάστε Ακόμα

Η εταιρεία ParkGene έχει έδρα στη Σιγκαπούρη, αλλά πρακτικά διοικείται από την Αθήνα, όπου βρίσκεται η ιδρυτική της ομάδα. Η τελευταία, από το τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες, αφού ξεκίνησε την υλοποίηση του δικού της ICO (Ιnitial Coin Offering), δηλαδή της δικής της αρχικής δημόσιας προσφοράς νομισμάτων genes.

Με επιστολή του προς τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, ο εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ποιμενίδης, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο για το οποίο επελέγη ως εθελοντής αιμοδότης και ταυτόχρονα ασκεί σκληρή κριτική για την πολιτική της δημοτικής αρχής.

Νεαρές, όμορφες, με κοντά σορτς και κόκκινα μπερέ. Ετσι είναι οι γυναίκες αστυνομικοί που έβγαλε στους δρόμους ο δήμαρχος της πόλης Μπρουμάνα στον Λίβανο, ελπίζοντας να προσελκύσει τουρίστες.