Νέα εφιαλτική νύχτα στα Εξάρχεια!

2018-05-26

Ένα ακόμη επεισοδιακό βράδυ στα Εξάρχεια με μάχες σώμα με σώμα διάρκειας... δύο ωρών μεταξύ των γνωστών - αγνώστων και των αστυνομικών.

Έχει πλέον καταντήσει -διότι περί κατάντιας πρόκειται- θεσμός. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ τα Εξάρχεια να μετατρέπονται σε πεδίο μάχης.

Ο χαμός ξανά στα Εξάρχεια

Αυτό έγινε και το βράδυ της Παρασκευής, 25.05.2018, με αγνώστους να ξεκινούν τις... ομορφιές λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Το... πάρτι από μολότοφ, πέτρες, ξύλα και κάθε είδους αντικείμενα διήρκεσε περίπου δύο ώρες!

Το επίκεντρο του... χαμού ήταν -ως συνήθως- η συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Λόγω των επεισοδίων, η Πατησίων έμεινε για αρκετή ώρα κλειστή.

Δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις.

newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.