Νέα εφιαλτική νύχτα στα Εξάρχεια!

2018-05-26

Ένα ακόμη επεισοδιακό βράδυ στα Εξάρχεια με μάχες σώμα με σώμα διάρκειας... δύο ωρών μεταξύ των γνωστών - αγνώστων και των αστυνομικών.

Έχει πλέον καταντήσει -διότι περί κατάντιας πρόκειται- θεσμός. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ τα Εξάρχεια να μετατρέπονται σε πεδίο μάχης.

Ο χαμός ξανά στα Εξάρχεια

Αυτό έγινε και το βράδυ της Παρασκευής, 25.05.2018, με αγνώστους να ξεκινούν τις... ομορφιές λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Το... πάρτι από μολότοφ, πέτρες, ξύλα και κάθε είδους αντικείμενα διήρκεσε περίπου δύο ώρες!

Το επίκεντρο του... χαμού ήταν -ως συνήθως- η συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Λόγω των επεισοδίων, η Πατησίων έμεινε για αρκετή ώρα κλειστή.

Δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις.

newsit.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.