Ν. Χαρδαλιάς: Το ζήτημα των σκουπιδιών θα έχει λυθεί μέσα στην πρώτη τριετία -  Πανστρατιά ικανών στελεχών με την ” Αττική Μπροστά”

2023-09-03

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον Γιώργο Κουβαρά, υπογράμμισε την απόφασή του να δώσει έμφαση στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.

«Υπάρχουν», τόνισε, «πολλά προβλήματα που δεν έχουν χρώμα και δεν επιζητούν κομματικές καλύψεις». Και πρόσθεσε: «Το πρώτο που πρέπει να λυθεί είναι το ζήτημα των σκουπιδιών το οποίο ταλανίζει το λεκανοπέδιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Για όλα όσα θα δεσμευτώ που αφορούν στις γειτονιές του λεκανοπεδίου, θα είμαι ξεκάθαρος μέσα από ένα συγκεκριμένο "οδικό χάρτη" που θα λέει, τι θα κάνω, πότε θα το κάνω, πώς θα το χρηματοδοτήσω, και το βασικότερο, είναι πότε θα ολοκληρωθεί. Μέσα στην πρώτη τριετία, το ζήτημα αυτό θα έχει λυθεί οριστικά».

Αναφερόμενος στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του «Αττική Μπροστά», υπογράμμισε: «Υπάρχει ένα κάλεσμα, μια πανστρατιά ανθρώπων που ο καθένας έχει το δικό του πεδίο γνώσεων, το μεράκι και τη διάθεση να προσφέρει. Έχω μάθει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που μπορεί να έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά οι αγωνίες μας, οι ανησυχίες μας και ο τρόπος που μπορούμε να λύσουμε προβλήματα, παραμένει σταθερός». 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής έως το 2027 για τη στήριξη 3 ξενώνων και 8 συμβουλευτικών κέντρων υποστήριξης γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έκτακτη επίσκεψή του στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), επί της οδού Κανάρη...