Μυστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα: Πως βρήκαν νεκρή την 48χρονη Κινέζα

2017-10-26

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την δολοφονία της 48χρονης γυναίκας από την Κίνα που βρέθηκε νεκρή και σε κατάσταση σήψης στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η άτυχη γυναίκα από την Κίνα, που ζούσε και εργαζόταν στην Ελλάδα, βρέθηκε δεμένη και τυλγμένη σε σεντόνια με μια σακούλα στο κεφάλι της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δράστης ή οι δράστες είχαν τυλίξει με τέτοιο τρόπο το σώμα της γυναίκας με σεντόνια και σακούλες σκουιδιών σα να είχαν πρόθεση να το ξεφορτωθούν.

Η 48χρονη Γουαν Τσαν, εργαζόταν ως μοδίστρα για πάνω από 10 χρόνια σε κατάστημα ρούχων. Ο ιδιοκτήτης του είναι από το Μπαγκλαντές.

Μιλώντας στο newsit.gr ο κ. Χαράλαμπος Δανιήλ, φίλος του ιδιοκτήτη και ο άνθρωπος που τον βοήθησε να την βρουν αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής, από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας περιγράφει:

Δεν είχε μεγάλο κύκλο πήγαινε για δουλειά και μετά σπίτι. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν έκλεισε το μαγαζί το βράδυ της Δευτέρας. Την Τρίτη το μαγαζί δεν άνοιξε γιατί ο ιδιοκτήτης ήταν στο νοσοκομείο όπου τον επισκέφθηκε και ο κ. Δανιήλ. Την Τετάρτη ξανάνοιξε το μαγαζί, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε. Πήγαν το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι της και μπήκαν με τα κλειδιά που είχε δώσει η 48χρονη στο αφεντικό της. Δεν είδαν όμως κάτι περίεργο, ούτε ίχνη παραβίασης και έφυγαν.

Αργά το βράδυ όμως, τους πήραν τηλέφωνο οι γείτονες για μια άσχημη μυρωδιά που έβγαινε από το σπίτι. Πήγαν ξανά εκεί και έψαξαν πιο προσεκτικά και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η κοπέλα ήταν κάτω από το κρεβάτι, τυλιγμένη με σεντόνια και σακούλες. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι από την οποία έτρεχε αίμα. Τότε, κάλεσαν και την αστυνομία.

Στο φιλικό της περιβάλλον στρέφονται οι έρευνες

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δράστης ή οι δράστες είχαν τυλίξει με τέτοιο τρόπο το σώμα της γυναίκας με σεντόνια και σακούλες σκουιδιών σα να είχαν πρόθεση να το ξεφορτωθούν.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο ο δράστης ή οι δράστες την σκότωσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Που σημαίνει ότι μπορεί και να γνώριζε τον ή τους δολοφόνους της, με τις έρευνες να στρέφονται στο φιλικό της περιβάλλον.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η πρώτη έρευνα του ιατροδικαστή.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε ακόμα:

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 10 μέρες έμειναν για την πιο διασκεδαστική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού! Το Colour Day Festival επιστρέφει φέτος για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου.