Μητέρα σκότωσε το γιο της με μητρικό γάλα – Έπαιρνε ναρκωτικά και θήλαζε

2018-07-17

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται μία 30χρονη μητέρα από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, η οποία έπαιρνε ναρκωτικά και θήλαζε τον γιο της με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, από τη νεκροτομή που έγινε στη σορό του άτυχου παιδιού, προέκυψε ότι πέθανε από δηλητηρίαση από μεθαδόνη, αμφεταμίνη και μεθαμφεταμίνη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε αρχικά στην αστυνομία, η ίδια ήταν πολύ κουρασμένη για να ετοιμάσει μπιμπερό στο παιδί όταν ξύπνησε μέσα στη νύχτα και αντ' αυτού το θήλασε.

Όταν ξύπνησε είδε το βρέφος χλωμό και από τη μύτη του να τρέχουν κόκκινες βλέννες.

Ειδοποίησε τις αρχές και προσπάθησε να κάνει τεχνητή αναπνοή, ωστόσο το βρέφος δεν τα κατάφερε και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ίδια ανέφερε ότι της χορηγούταν μεθαδόνη μετά από εξάρτηση που ανέπτυξε για τα παυσίπονα.

aftodioikisi.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.