Μία πρώτη ανάσα για τον Αθήνα 9.84 – Άρση της δέσμευσης λογαριασμών του σταθμού

2017-12-20

Ο Αθήνα 9.84 φαίνεται να παίρνει μία πρώτη βαθιά ανάσα από τον οικονομικό στραγγαλισμό που του επιβλήθηκε εξαιτίας παράνομης, αυθαίρετης και καταχρηστικής σε βάρος του απόφασης της ΔΟΥ Α' Αθήνας. Υπεγράφη από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εντολή για άρση των δεσμευμένων λογαριασμών του Αθήνα 9.84.

Παράσταση διαμαρτυρίας - στο πλαίσιο τετράωρης στάσης εργασίας- πραγματοποίησαν το μεσημέρι οι εργαζόμενοι του Αθήνα 9.84 έξω από το υπουργείο Οικονομικών, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της Α' ΔΟΥ Αθήνας να δεσμεύσει τους λογαριασμούς της επιχείρησης, των νομίμων εκπροσώπων της και των συγγενών τους, για δήθεν μη καταβολή τέλους χαρτοσήμου επί της ετήσιας δημοτικής επιχορήγησης που λαμβάνει από το Δήμο Αθηναίων.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Οικονομικών Σπύρο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε ότι το υπουργείο και η πολιτική ηγεσία του δεν έχουν καμία αρμοδιότητα και δυνατότητα να υπεισέλθουν στην ουσία φορολογικών ελέγχων και παρέπεμψε στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου με θέμα τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ραδιοφωνίας και την μη καταβολή τέλους χαρτοσήμου δίνει την Παρασκευή, στις 13.30, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Newsroom Αθήνα 9.84

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.