Μεγάλος Δανός ζηλεύει που ο «μπαμπάς» του χαϊδεύει άλλον σκύλο! (Video)

2017-11-02

Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Μεγάλος Δανός στην προσπάθειά του να ζητήσει προσοχή από το αφεντικό του! Δείτε το viral βίντεο.

Ένα βίντεο με έναν Μεγάλο Δανό κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Ο τεράστιος σκύλος δεν αντέχει να βλέπει το αφεντικό του να χαϊδεύει άλλον σκύλο!

«Μη με κοιτάς έτσι! Είναι η σειρά του αδερφού σου! Όπως χάιδεψα εσένα, θα χαϊδέψω και αυτόν!», φωνάζει το αφεντικό του. Την ίδια στιγμή όμως ο Μεγάλος Δανός γάβγιζε και δεν μπορούσε να το δεχτεί! Η ζήλια του τον έκανε έξαλλο και δεν μπορούσε να τον βλέπει να δίνει αγάπη σε κάποιον άλλον, πέραν από αυτόν!

Μετά από μία έντονη «συζήτηση», ο σκύλος παρέδωσε τα «όπλα» του και απλά περίμενε υπομονετικά να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριό του!

Δείτε το viral βίντεο:

newsit.gr

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.