Μεγάλη αγωνία για τον θρυλικό Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στην Τουρκία!

2017-09-26

 Ο "Ηρακλής τσέπης", Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης με πρόβλημα στο συκώτι - Ήταν σε τεχνητό κώμα, αλλά τα τελευταία νέα για την κατάσταση του είναι ευχάριστα... - Τον επισκέφτηκε ο υπουργός αθλητισμού της Τουρκίας - Ενήμερος ο Ερντογάν - Ο... κατήφορος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Βαλέριου Λεωνίδη για τον "μεγάλο" του αντίπαλο

Ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου δίνει κρίσιμη μάχη για τη ζωή του αφού υποφέρει από ηπατική ανεπάρκεια και η υγεία του επιδεινώθηκε σημαντικά τα τελευταία 24ωρα.

Ο Σουλεϊμάνογλου βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος, για να ξεφύγει απ' τον κίνδυνο.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από το newsit.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.