Μεγάλη αγωνία για τον θρυλικό Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στην Τουρκία!

2017-09-26

 Ο "Ηρακλής τσέπης", Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης με πρόβλημα στο συκώτι - Ήταν σε τεχνητό κώμα, αλλά τα τελευταία νέα για την κατάσταση του είναι ευχάριστα... - Τον επισκέφτηκε ο υπουργός αθλητισμού της Τουρκίας - Ενήμερος ο Ερντογάν - Ο... κατήφορος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Βαλέριου Λεωνίδη για τον "μεγάλο" του αντίπαλο

Ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου δίνει κρίσιμη μάχη για τη ζωή του αφού υποφέρει από ηπατική ανεπάρκεια και η υγεία του επιδεινώθηκε σημαντικά τα τελευταία 24ωρα.

Ο Σουλεϊμάνογλου βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος, για να ξεφύγει απ' τον κίνδυνο.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από το newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του