Μεγάλη αγωνία για τον θρυλικό Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στην Τουρκία!

2017-09-26

 Ο "Ηρακλής τσέπης", Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης με πρόβλημα στο συκώτι - Ήταν σε τεχνητό κώμα, αλλά τα τελευταία νέα για την κατάσταση του είναι ευχάριστα... - Τον επισκέφτηκε ο υπουργός αθλητισμού της Τουρκίας - Ενήμερος ο Ερντογάν - Ο... κατήφορος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Βαλέριου Λεωνίδη για τον "μεγάλο" του αντίπαλο

Ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου δίνει κρίσιμη μάχη για τη ζωή του αφού υποφέρει από ηπατική ανεπάρκεια και η υγεία του επιδεινώθηκε σημαντικά τα τελευταία 24ωρα.

Ο Σουλεϊμάνογλου βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος, για να ξεφύγει απ' τον κίνδυνο.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από το newsit.gr

Το «λουκέτο» αποδείχτηκε προσωρινό για το ιστορικό κτίριο της οδού Ακαδημίας, έδρα του πρώτου λυρικού θεάτρου της χώρας, που φιλοξένησε σπουδαίες παραστάσεις όπερας αλλά και όλα τα έργα της αθηναϊκής οπερέτας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 21 Ιουνίου, και συγκεκριμένα στις 13:07 ώρα Ελλάδας θα συμβεί το θερινό ηλιοστάσιο και θα ξεκινήσει το φετινό καλοκαίρι και επίσημα, με την μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα του έτους.