Μεγάλες αλλαγές την νέα σεζόν στο μεγάλο κανάλι

2020-05-13

Τα στελέχη του καναλιού ήδη ετοιμάζουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις. 

Κατάφερε να βγει στα μέσα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και να διεκδικήσει το δικό του κοινό από μία πίτα που είχε ήδη μοιραστεί. Όχι τυχαία, βέβαια, αφού και μόνο το όνομα MEGA σημαίνει πολλά για τους τηλεθεατές. Η νέα εποχή του καναλιού μετρά μόλις λίγους μήνες, όμως τα σχέδια των ιθυνόντων για τη νέα χρονιά είναι μεγαλεπήβολα και πολλά.

Στόχος είναι το κανάλι να ανέβει ακόμη περισσότερο στους πίνακες της Nielsen, επενδύοντας και στον τομέα της ψυχαγωγίας που σε πρώτη φάση πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άνθρωποι του θέλουν, αρχικά, δυνατές σειρές. Το MEGA έχει αφήσει εποχή με τη μυθοπλασία και αυτή η ιστορία θέλουν να συνεχιστεί. Έτσι, οι πρώτες πληροφορίες, θέλουν τον Γιώργο Καπουτζίδη να ετοιμάζει μία νέα σειρά, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ιθύνοντες. Και οι δύο άνδρες είναι από τα πρόσωπα που έχουν δώσει τις εξετάσεις τους στο κοινό, γράφοντας σειρές που έμειναν στη συνείδηση του κόσμου.

Εκτός της μυθοπλασίας, μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί και στις ψυχαγωγικές εκπομπές. H Βίκυ Σταυροπούλου, επίσης από τα πρόσωπα που αγαπήθηκαν από το τότε MEGA, συζητά με τους ιθύνοντες για την πρωινή ζώνη. Ως σκέψη υπάρχει το να αναλάβει και κάποιο τηλεπαιχνίδι, ωστόσο ακόμη είναι νωρίς για τελικές αποφάσεις.

Στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, από τη νέα χρονιά, πιθανότατα θα βρεθεί η Τατιάνα Στεφανίδου. Η αποχώρησή της από το ΣΚΑΪ θεωρείται δεδομένη και οι άνθρωποι του MEGA την θέλουν ως «άλογο» στην κούρσα της κορυφής.

Το στοίχημα του δελτίου ειδήσεων

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ανέλαβε, τη φετινή σεζόν, το κεντρικό δελτίο του καναλιού, ωστόσο από τη νέα χρονιά τα στελέχη στοχεύουν σε άλλα πρόσωπα. Εδώ και καιρό φημολογείται ότι έχουν κάνει κρούση τόσο στον Νίκο Χατζηνικολάου, όσο και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Οι δύο άνδρες, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στο τιμόνι των ειδήσεων του ΑΝΤ1 και του ALPHA, αντίστοιχα, ενώ θεωρούνται εξαιρετικά επιτυχημένοι. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο άνκορμαν της Κάντζας έχει συμβόλαιο σε ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια, οπότε η μετακίνησή του θεωρείται δύσκολη έως απίθανη. 

reader.gr

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.

Το κέντρο του κόσμου στον τομέα της ρομποτικής θα γίνει από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου η Αθήνα. 190 αποστολές μαθητών από κάθε γωνία του πλανήτη θα ταξιδέψουν στην χώρα φέρνοντας τις ιδέες τους, την δημιουργικότητά τους, την καινοτομία αλλά κυρίως το όραμά τους με καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για ένα βιώσιμο παγκόσμιο επισιτιστικό σύστημα.

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».