Με 14 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 32χρονη στο Β’ Νεκροταφείο

2017-10-19

Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή το σώμα της 32χρονης υπαλλήλου της Α' ΔΟΥ Πειραιά που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπάρχουν κάποια επιφανειακά τραύματα στο σώμα της άτυχης γυναίκας, ωστόσο τέσσερις από τις μαχαιριές είναι βαθιές, κάτι που οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν για το μένος του δράστη προς την 32χρονη εφοριακό.
Νωρίτερα, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είχε υποστηρίξει πως το έγκλημα σχετίζεται με την έρευνα που έκανε η κόρη του στο ΣΔΟΕ, κάτι που δεν φαίνεται να υποστηρίζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση.

in.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.