Μαύρισε ο ουρανός πάνω από την Αθήνα: Καλοκαιρινό μπουρίνι «σαρώνει» την Αττική

2018-07-08

Προετοιμασμένους για το σημερινό καλοκαιρινό μπουρίνι μάς είχε η ΕΜΥ, αφού με έκτακτο δελτίο καιρού είχε προμηνύσει την κακοκαιρία, που θα σάρωνε σήμερα πολλές περιοχές της χώρας, αλλά και την Αττική.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, ο ουρανός πάνω από την Αθήνα γέμισε μαύρα σύννεφα και το καλοκαιρινό μπουρίνι έκανε την εμφάνισή του.

Το ίδιο σκηνικό και στην Κόρινθο, όπου η επιστροφή των εκδρομέων μετά το Σαββατοκύριακο έγινε υπό βροχή. 

Χαρακτηριστικό video από drone που κατέγραψε το μπουρίνι στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου. 

«Προσοχή στα έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες» γράφει σε προειδοποιητική ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ενημερώνοντάς μας για το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να σαρώσει τη χώρα σήμερα το απόγευμα. 

thecaller.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.