Μαρτυρίες – σοκ για τη δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο – Ήταν ζωντανή, προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια, ξεψύχησε πάνω στον τάφο

2017-10-19

Ανατροπή στα δεδομένα για τη δολοφονία στο Β' Νεκροταφείο - Πάλεψε με τον δολοφόνο της η άτυχη Δώρα Ζέμπερη λένε αυτόπτες μάρτυρες - Περπάτησε για 80 μέτρα σε μια προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια - Κανείς δεν πρόλαβε να τη βοηθήσει ξεψύχησε μέσα στο νεκροταφείο - "Να πει το ΣΔΟΕ ποιες υποθέσεις χειριζόταν το παιδί μου", λέει ο πατέρας της 32χρονης - Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό του δολοφόνου από την αστυνομία

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη μέσα στο Β' Νεκροταφείο.

Όλα δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα συνάντησε τον δολοφόνο της κοντά στο σημείο όπου πήγαινε για να αφήσει μερικά λουλούδια στον τάφο ενός αγαπημένου της προσώπου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Η γυναίκα φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε, ωστόσο προσπάθησε να αντιδράσει. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως στο σημείο της αρχικής συμπλοκής υπάρχουν ίχνη πάλης.

Αυτό πιστοποιείται και από το γεγονός ότι η άτυχη Δώρα έχει τραύματα στα χέρια, απόδειξη πως προσπάθησε να προστατευθεί από το μαχαίρι του δολοφόνου.

«Αιμόφυρτη ζηούσε βοήθεια»

Ο φονιάς ωστόσο φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος. Συνέχισε να τη χτυπάει με το μαχαίρι μέχρι που κατάφερε να τη χτυπήσει στο στήθος.

Η κοπέλα κατά τη διάρκεια της πάλης καλούσε σε βοήθεια. Ο δολοφόνος αφού τη χτύπησε με το μαχαίρι αρκετές φορές ίσως απομακρύνθηκε φοβούμενος ότι κάποιοι θα σπεύσουν στο σημείο.

Την άφησε βαριά χτυπημένη μέσα στα αίματα και αποχώρησε. Η 32χρονη με κόπο φαίνεται πως προσπάθησε να βγει σε πιο κεντρικό σημείο. Υπάρχουν παντού ίχνη αίματος στη διαδρομή που ακολούθησε.

Δυστυχώς όταν ένας εργαζόμενος έφτασε κοντά της δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει, η 32χρονη έχασε τις δυνάμεις της, έπεσε πάνω σε έναν από τους τάφους.

Η μαρτυρία εργαζόμενου στο Β' Νεκροταφείο


Όπως λέει η κοπέλα πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια. Έδωσε "μάχη" για να αποφύγει τα χτυπήματα του δολοφόνου και πάλεψε μαζί του. Υπάρχουν ίχνη πάλης.

Λέει πως η 32χρονη ήταν ζωντανή μετά την επίθεση, παρά τα χτυπήματα με το μαχαίρι προσπάθησε να βγει σε κεντρικό σημείο του νεκροταφείου για να ζητήσει βοήθεια.

Οι τελευταίες στιγμές

Γνώριζα τη Θεοδώρα λέει ο ιερέας. Περιγράφει και εκείνος πως η άτυχη κοπέλα ήταν ζωντανή όταν ο δολοφόνος την άφησε αιμόφυρτη. Όπως δηλώνει ο ίδιος άκουσε τις φωνές των εργαζόμενων στο νοσοκομείο και έσπευσε στο σημείο. Η 32χρονη, λέει ενέπνεε ακόμη.


Προσπάθησε να της μιλήσει, αλλά μέσα σε μερικά λεπτά εκείνη έφυγε από τη ζωή, δεν μπόρεσε να πει τα παραμικρό.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ

Το ξέσπασμα του πατέρα

Ο πατέρας της 32χρονης μιλάει για πληρωμένο δολοφόνο. Δεν ήταν μια απλή ληστεία, λέει και τονίζει πως η κόρη του εργαζόταν για λογαριασμό του ΣΔΟΕ.

Πρέπει το ΣΔΟΕ να πει ποιες υποθέσεις χειριζόταν, λέει, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι κάποιοι ήθελαν να της κλείσουν το στόμα μετά από έρευνα που είχε διενεργήσει.


Οι αστυνομικοί ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί κανένα σενάριο.

Newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του