Μακάβριο εύρημα στο Σούνιο: Βρήκαν ανθρώπινα οστά σε βαλίτσα

2017-09-28

Πιθανόν ανήκουν σε γυναίκα - Τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην είσοδο σπηλιάς

Αντιμέτωπες με ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές σήμερα το μεσημέρι στο Σούνιο.Ειδικότερα, η αστυνομία ενημερώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης για την ανεύρεση ενός σακ βουαγιάζ, μέσα στο οποίο υπάρχουν ανθρώπινα οστά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πιθανόν ανήκουν σε γυναίκα.
Τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην είσοδο σπηλιάς, στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι Σουνίου, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα από την αστυνομία. Επί τόπου μετέβησαν άντρες της ΕΜΑΚ. Τα οστά μεταφέρθηκαν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

protothema.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.