Μακάβριο εύρημα στο Σούνιο: Βρήκαν ανθρώπινα οστά σε βαλίτσα

2017-09-28

Πιθανόν ανήκουν σε γυναίκα - Τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην είσοδο σπηλιάς

Αντιμέτωπες με ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές σήμερα το μεσημέρι στο Σούνιο.Ειδικότερα, η αστυνομία ενημερώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης για την ανεύρεση ενός σακ βουαγιάζ, μέσα στο οποίο υπάρχουν ανθρώπινα οστά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πιθανόν ανήκουν σε γυναίκα.
Τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην είσοδο σπηλιάς, στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι Σουνίου, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα από την αστυνομία. Επί τόπου μετέβησαν άντρες της ΕΜΑΚ. Τα οστά μεταφέρθηκαν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

protothema.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του