Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Ζουγανέλης σε συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

2017-10-05

Oι  Δήμοι Γαλατσίου και Νέας Ιωνίας σας προσκαλούν την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ , στη συναυλία των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική σάλα του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ), τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, στις 8μ.μ., με στόχο την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων των δύο Δήμων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο όποιος επιθυμεί αντί εισιτηρίου μπορεί προαιρετικά να φέρει μαζί του τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του