Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Καλλιμάρμαρο την Τετάρτη λόγω συναυλίας

2018-07-03

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους γύρω από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο θα ισχύσει από το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιουλίου, λόγω της συναυλίας «Παίξε Τσιτσάνη μου» με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.


Ειδικότερα, από τις 6 το απόγευμα και μέχρι το πέρας της, κλειστές για τα οχήματα θα είναι οι:

  • Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ Λ. Βουλιαγμένης και Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κωνσταντίνου και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Λ. Βασ. Κωνσταντίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η Τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία αυτά και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

naftemporiki.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.