Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Καλλιμάρμαρο την Τετάρτη λόγω συναυλίας

2018-07-03

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους γύρω από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο θα ισχύσει από το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιουλίου, λόγω της συναυλίας «Παίξε Τσιτσάνη μου» με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.


Ειδικότερα, από τις 6 το απόγευμα και μέχρι το πέρας της, κλειστές για τα οχήματα θα είναι οι:

  • Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ Λ. Βουλιαγμένης και Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κωνσταντίνου και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Λ. Βασ. Κωνσταντίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η Τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία αυτά και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

naftemporiki.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.