Δήμος Θεσσαλονίκης: Τι δηλώνει ο Ζαγοράκης στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος

2018-07-14

Τη στιγμή που φουντώνουν τα σενάρια για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής και σημερινός ευρωβουλευτής, εμφανίζεται θετικός στο να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, εάν βέβαια του προταθεί κάτι τέτοιο από τη ΝΔ, κόμμα στο οποίο ανήκει.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του, στην free press εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Karfitsa, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όταν ρωτάται σχετικά, απαντά: «Όποιος έχει πολιτική και κοινωνική δράση θα ένιωθε την τιμή αλλά και την ευθύνη πιστεύω να αποκτήσει μια τέτοια θέση. Για ποιόν δεν θα ήταν πρόκληση; Εγώ δεν νιώθω πολιτικός με την παραδοσιακή έννοια, δεν σκοπεύω να συνταξιοδοτηθώ από την πολιτική. Ωστόσο, προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω την δουλειά μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»...

Ποιος είναι το συμπέρασμα από τη δήλωσή του; Όχι μόνο ότι δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και ότι, εάν και εφόσον, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον επιστρατεύσει για υποψήφιο Δήμαρχο στη Θεσσαλονίκη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης όχι μόνον δε θα αρνηθεί, αλλά αντίθετα, θα το θεωρήσει μεγάλη τιμή και θα δώσει τα πάντα για την εκλογή του!

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν προσφάτως πληροφορίες ότι ο ίδιος ο κ. Ζαγοράκης θέλει να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της πόλης και μάλιστα φέρεται να έχει και την στήριξη του Ιβάν Σαββίδη.

aftodioikisi.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.