Κορυφώνεται η ναυμαχία για τα δρομολόγια της Κρήτης

2018-07-17

Κοκκινίζει το θερμόμετρο της επιχειρηματικής σύγκρουσης στην ακτοπλοΐα με αφορμή τη δρομολόγηση από την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Μykonos Palace» των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά, όπου δραστηριοποιείται η κοινοπραξία ΑΝΕΚ-Attica, με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Αντώνη Μανιαδάκη να ξεκαθαρίζει στη «Ν» ότι δεν θα αφήσει σε καμία στιγμή τη γραμμή χωρίς πλοίο.

Σχολιάζοντας εκτιμήσεις ότι το νέο πλοίο λόγω της ετήσιας ακινησίας του θα σταματήσει τα δρομολόγια στο τέλος Σεπτεμβρίου και ίσως στη συνέχεια αποσυρθεί, ο κ. Μανιαδάκης δήλωσε στη «Ν» ότι και τα τρία πλοία των Μινωικών Γραμμών, τα δύο του Ηρακλείου και αυτό των Χανίων, θα πραγματοποιήσουν ετήσια ακινησία όπως είναι υποχρεωμένα, όμως καμία στιγμή η γραμμή των Χανίων όπως και του Ηρακλείου δεν θα μείνουν χωρίς πλοίο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.