Κόκκορας περιμένει κάθε μέρα το αφεντικό του στη στάση που κατεβαίνει

2018-05-02

Κόκκορας περιμένει πώς και πώς όλη μέρα να επιστρέψει σπίτι το αφεντικό του. Δείτε στο βίντεο τον κόκκορα που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την ιδιοκτήτριά του!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο το παρακάτω βίντεο με τον κόκκορα. Μόλις το δείτε, θα καταλάβετε τον λόγο.

Ο κόκκορας φαίνεται να τρέχει την ώρα που το σχολικό φτάνει και κατεβαίνει το αγαπημένο του αφεντικό, η Savannah. Η μητέρα της, Holley Burns δηλώνει: «Πηγαίνω κάθε μέρα και παίρνω την μικρή από το σχολικό. Ξαφνικά μια μέρα, ο Frog ο κόκκορας άρχισε να με κυνηγά και να έρχεται και αυτός δίπλα μου!».

Έκτοτε, ο κόκκορας Frog ακολουθεί κάθε μέρα την μητέρα της Savannah για να την πάρουν από τη στάση που την αφήνει το σχολικό λεωφορείο. «Πλέον και να μην πάω, ξέρω ότι ο Frog θα πάει!», συμπληρώνει η Holley που κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τον κόκκορα που έχει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με το αφεντικό του.

Κάθε μέρα ο κόκκορας πάει στο σημείο και περιμένει την Savannah. Πιστός στο ραντεβού του, έγινε γνωστός στο διαδίκτυο για την αφοσίωση και την αγάπη του προς την ιδιοκτήτρια του...

Δείτε το βίντεο:

Πηγή & βίντεο: The Dodo - newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.