Κίνηση ανθρωπιάς της ΑΕΚ για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

2017-11-17

Σε μία άκρως ανθρώπινη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Δυτική Αττική τις τελευταίες ημέρες.

Με στόχο να βοηθήσει όσο μπορεί τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες, η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ στο ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Τα έσοδα της αναμέτρησης θα διανεμηθούν στους πληγέντες. Η ΠΑΕ παράλληλα καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, έτσι ώστε να πάρουν κάποια ανάσα οι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους μέσα σε λίγα 24ωρα.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ωστόσο, ήδη οι περισσότεροι σύνδεσμοι των οπαδών της ΑΕΚ επικοινώνησαν με την ΠΑΕ προκειμένου να υπάρξει... πανστρατιά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια στο πλευρό των συνανθρώπων μας που πενθούν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και που δοκιμάζονται από τις καταστροφές στη Δυτική Αττική. Μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια για αυτή την πρωτοφανή τραγωδία που έπληξε την ελληνική κοινωνία» είναι το μήνυμα της ΑΕΚ. 

Δείτε ακόμα

Το «Κάτω από τ΄ αστέρια» είναι ένα πρόγραμμα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια θα ακούσουμε και τις πιο ροκ της επιτυχίες που αγαπάει η ίδια.

Ένας ασύλητος θαλαμοειδής τάφος, όπου μεταξύ άλλων περιείχε μια λάρνακα με πολύ καλά σωζόμενο σκελετό ενήλικου ατόμου σε συνεσταλμένη στάση, καθώς και αγγεία σε άριστη κατάσταση διατήρησης, ήρθε στην επιφάνεια κατά τις ανασκαφικές εργασίες στην περιοχή της Ιεράπετρας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.