Καβάλα: Προσπάθησε να «δώσει» για δίπλωμα οδήγησης στη θέση της φίλης της!

2017-11-18

Δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 33 ετών συνελήφθησαν χτες το πρωί στην Καβάλα με την κατηγορία ότι προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους υπαλλήλους Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία χθες το πρωί η 32χρονη πήγε στο χώρο που γίνονται οι θεωρητικές εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών στην Καβάλα και έδειξε την αστυνομική ταυτότητα και το δελτίο εκπαίδευσης υποψήφιου οδηγού της 33χρονης, για να πάρει μέρος στις εξετάσεις στη θέση της!

Ωστόσο οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Καβάλα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Πηγή: dailythess - newsit

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.