Κατω Πατήσια: Ρομά διεμβόλισαν συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ, και πυροβόλησαν τους Αστυνομικούς σε επιχείρηση της Ασφάλειας

2017-11-19

Πυροβόλησαν Αστυνομικούς της Ασφάλειας και διεμβόλισαν το συμβατικό όχημα στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Τέσσερις συλλήψεις Ρομά, αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί τους.

Πυρά δέχθηκαν Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικης και της Άμεσης Δράσης από οργανωμένη εγκληματική ομάδα Ρομά, όταν εγκλωβίστηκαν σε Αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, Αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τις κινήσεις οργανωμένης εγκληματικής ομάδας Ρομά που ενεργούσε ληστείες και κλοπές.

Στα Κάτω Πατήσια (18/11-04.20) οι Αστυνομικοί εντόπισαν τα τρια οχήματα στα οποία επέβαιναν έξι Ρομά και τους «έκλεισαν» ωστε να τους αναγκάσουν να παραδοθούν ενω επιχειρούσαν να παραβιάσουν σταθμευμένο όχημα. Ωστόσο ο οδηγος οχήματος στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά, διεμβόλισε το συμβατικο όχημα της Ασφάλειας και επιχείρησε ελιγμό διαφυγής, ενώ και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος επιχείρησε διαφυγή.

Όπως προέκυψε τα οχήματα στα οποία επέβαιναν οι έξι Ρομά απασχολούσαν ως κλεμμένα. Ενω στην κατοχή τους κατασχέθηκαν κλοπιμαία από ληστεία σε περιπτερούχο - νωρίτερα- στη Νέα Ιωνία.

Η συντονισμένη επιχειρησιακή ανταπόκριση πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ανάγκασε τους Ρομά να εγκαταλείψουν τα δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν και πεζή να τραφούν σε φυγή.

Ύστερα από καταδίωξη τέσσερις Ρομά συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

nantiareport.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.