Κατηγορείται και ο Ντάστιν Χόφμαν για σεξουαλική παρενόχληση

2017-11-02

Ο Ντάστιν Χόφμαν είναι το νέο όνομα στην σκανδαλολογία αναφορικά με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης του Χόλιγουντ που συνεχίζεται. 

Η καταγγελία εις βάρος του 80χρονου Χόφμαν δημοσιεύθηκε την 1η Νοεμβρίου στο «Hollywood Rerporter», από την αρθρογράφο και συγγραφέα Άννα Χάντερ. 

Η Α. Χάντερ στο άρθρο της καταγγέλλει τον Χόφμαν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Θάνατος του εμποράκου» το 1985, στα οποία εκείνη 17 ετών τότε εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής.
Η Άννα Γκράχαμ αναφέρει μεταξύ άλλων στο «Hollywood Rerporter»: Την πρώτη μέρα μου στο γύρισμα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια. Με φλέρταρε ανοιχτά, (...) και άρχισε να μιλάει για σεξ.
Όπως αναφέρει η Χάντερ η παρενόχληση εναντίον της ήταν τόσο ωμή που η ίδια κατέληγε να ξεσπά σε κλάματα ενώ κρατούσε και ημερολόγιο για τα όσα συνέβαιναν. Όπως σημειώνει σε ένα άλλο σημείο του άρθρου της: «Συνόδευσα τον Ντάστιν στην λιμουζίνα του και με χάιδεψε από πίσω τέσσερις φορές. Κάθε φορά αντιδρούσα και τον χτυπούσα λέγοντας του ότι είναι ένας πορνόγερος».
Ο Ντάστιν Χόφμαν, απάντησε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες. Αισθάνομαι φρικτά για το γεγονός ότι κάτι που έκανα μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση μια κυρία. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι».

tovima.gr

Διαβάστε Ακόμη

Το «Κάτω από τ΄ αστέρια» είναι ένα πρόγραμμα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια θα ακούσουμε και τις πιο ροκ της επιτυχίες που αγαπάει η ίδια.

Ένας ασύλητος θαλαμοειδής τάφος, όπου μεταξύ άλλων περιείχε μια λάρνακα με πολύ καλά σωζόμενο σκελετό ενήλικου ατόμου σε συνεσταλμένη στάση, καθώς και αγγεία σε άριστη κατάσταση διατήρησης, ήρθε στην επιφάνεια κατά τις ανασκαφικές εργασίες στην περιοχή της Ιεράπετρας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.