Κατηγορείται και ο Ντάστιν Χόφμαν για σεξουαλική παρενόχληση

2017-11-02

Ο Ντάστιν Χόφμαν είναι το νέο όνομα στην σκανδαλολογία αναφορικά με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης του Χόλιγουντ που συνεχίζεται. 

Η καταγγελία εις βάρος του 80χρονου Χόφμαν δημοσιεύθηκε την 1η Νοεμβρίου στο «Hollywood Rerporter», από την αρθρογράφο και συγγραφέα Άννα Χάντερ. 

Η Α. Χάντερ στο άρθρο της καταγγέλλει τον Χόφμαν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Θάνατος του εμποράκου» το 1985, στα οποία εκείνη 17 ετών τότε εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής.
Η Άννα Γκράχαμ αναφέρει μεταξύ άλλων στο «Hollywood Rerporter»: Την πρώτη μέρα μου στο γύρισμα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια. Με φλέρταρε ανοιχτά, (...) και άρχισε να μιλάει για σεξ.
Όπως αναφέρει η Χάντερ η παρενόχληση εναντίον της ήταν τόσο ωμή που η ίδια κατέληγε να ξεσπά σε κλάματα ενώ κρατούσε και ημερολόγιο για τα όσα συνέβαιναν. Όπως σημειώνει σε ένα άλλο σημείο του άρθρου της: «Συνόδευσα τον Ντάστιν στην λιμουζίνα του και με χάιδεψε από πίσω τέσσερις φορές. Κάθε φορά αντιδρούσα και τον χτυπούσα λέγοντας του ότι είναι ένας πορνόγερος».
Ο Ντάστιν Χόφμαν, απάντησε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες. Αισθάνομαι φρικτά για το γεγονός ότι κάτι που έκανα μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση μια κυρία. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι».

tovima.gr

Διαβάστε Ακόμη

Ένα αντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του Μίκη Θεοδωράκη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2018 από τον Θεόδωρο Κοκκινίδη για το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Καβάλα και τον αποτυπώνει μεταξύ 50 με 55 ετών.

Τη δυνατότητα να επισκεφθούν 27 φάρους στην ελληνική επικράτεια θα έχουν οι πολίτες την Κυριακή 19 Αυγούστου, με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας φάρων.

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει καταλήξει στην απόφαση ο ΕΝΦΙΑ να πληρώνεται σε δέκα μήνες αντί για πέντε σήμερα και η αρχή να γίνεται τον Μάρτιο κάθε έτους και η εξόφληση τον Δεκέμβριο.

Ένα αντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του Μίκη Θεοδωράκη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2018 από τον Θεόδωρο Κοκκινίδη για το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Καβάλα και τον αποτυπώνει μεταξύ 50 με 55 ετών.