Καλός ο καιρός την Κυριακή – Πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα

2023-10-06

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα την ερχόμενη Κυριακή των εκλογών, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Πιο αναλυτικά, κατά το τριήμερο από αύριο, Σάββατο 7 Οκτωβρίου, έως τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου αναμένονται νεφώσεις που τοπικά κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ σποραδικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα σημειωθούν αύριο στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και τα ορεινά της Κρήτης, την Κυριακή στη νότια Πελοπόννησο και τα ορεινά της Κρήτης και τη Δευτέρα στην Εύβοια και τα ορεινά της Κρήτης.

Στο Αιγαίο αύριο θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ. Την Κυριακή θα παρουσιάσουν εξασθένηση και από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς έως 5 μποφόρ. Τη Δευτέρα θα στραφούν και πάλι σε βόρειους έως 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ και μόνο από την αρχή έως το μεσημέρι της Δευτέρας θα στραφούν πρόσκαιρα σε ανατολικούς έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα σε ό,τι αφορά τις μέγιστες τιμές της ως την Κυριακή φτάνοντας κατά τόπους τους 28-30°C.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.