Καλαμάτα: «Πήρε μαζί της» τη γουρουνοπούλα και κέρδισε το μεγάλο στοίχημα – Η ιστορία της Αδαμαντίας Κωνσταντοπούλου!

2017-11-13

Ένα από τα εδέσματα που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες, όταν φτάνουν στη Μεσσηνία, είναι φυσικά, η γουρουνοπούλα. Ένα πιάτο που όποιος δοκιμάσει...

σίγουρα δε θα του φάνει αδιάφορο.Έτσι λοιπόν, όταν η Καλαματιανή σεφ Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να ζήσει στη Θεσσαλονίκη, «πήρε μαζί της και τη γουρουνοπούλα» και όπως ήταν λογικό, η γεύση της εντυπωσίασε, καταφέρνοντας να κάνει «θόρυβο στη συμπρωτεύουσα».

Η ίδια σε συνέντευξή της εξηγεί την απόφασή της να ζήσει στη Θεσσαλονίκη: «Στα μέσα Μαρτίου ήρθα να δω φίλους που είχαμε να συναντηθούμε καιρό. Μπορεί να φανεί τρελό, αλλά ένιωσα στην ατμόσφαιρα ότι θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη για κάποιο χρονικό διάστημα. Πιο πολύ ήταν ανάγκη αλλαγής παραστάσεων. Όχι επαγγελματική. Έτσι κι έγινε. Μετά το Πάσχα ανέβηκα για να ψάξω για δουλειά, σπίτι και τα σχετικά. Είμαι 7 μήνες στη Θεσσαλονίκη και νιώθω σαν να ζω δύο χρόνια.

Έχουμε κάνει ένα μικρό θόρυβο στο Βορρά. Η ανταπόκριση είναι ικανοποιητική. Έρχονται συνέχεια γι' αυτό, καθώς δε λείπουν και τα σχόλια στα τραπέζια, για το πώς φτιάχνεται, πώς γίνεται τραγανή η πέτσα. Πολλές φορές έχει χρειαστεί να βγω σε παρέες για να εξηγήσω κάποια πράγματα όσον αφορά στη διαδικασία. 

Με ευχαριστεί το γεγονός ότι ο κόσμος έχει αγαπήσει τις γεύσεις μας, αλλά πιο πολύ με ευχαριστεί όταν βλέπω την ικανοποίηση στα πρόσωπα των πελατών. 

Επίσης, έχουμε «κερδίσει» πολλούς Πελοποννήσιους που ζουν στη Θεσσαλονίκη και έρχονται για να δοκιμάσουν γουρουνόπουλα.»

Πηγή: tharrosnews.gr 

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.