Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας τη νύχτα από Αντίρριο έως Μεσολόγγι

2017-09-27

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνιο Οδό, από το Αντίρριο έως το Μεσολόγγι, από τις 23:00 σήμερα το βράδυ έως τις 07:00 αύριο το πρωί, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της Κλόκοβας.

Ειδικότερα, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εισόδου των ανισόπεδων κόμβων Ευηνοχωρίου και Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, καθώς και του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα μπαίνουν και πάλι στην Ιόνια Οδό, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα μπαίνουν πάλι στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Αντίρριου.

Η Νέα Οδός ενημέρωσε για τα εξής: Καθόλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα είναι εκτός λειτουργίας. Οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος από το νότιο ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα. .

naftemporiki.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του