Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας τη νύχτα από Αντίρριο έως Μεσολόγγι

2017-09-27

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνιο Οδό, από το Αντίρριο έως το Μεσολόγγι, από τις 23:00 σήμερα το βράδυ έως τις 07:00 αύριο το πρωί, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της Κλόκοβας.

Ειδικότερα, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εισόδου των ανισόπεδων κόμβων Ευηνοχωρίου και Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, καθώς και του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα μπαίνουν και πάλι στην Ιόνια Οδό, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα μπαίνουν πάλι στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Αντίρριου.

Η Νέα Οδός ενημέρωσε για τα εξής: Καθόλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα είναι εκτός λειτουργίας. Οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος από το νότιο ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα. .

naftemporiki.gr

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.

Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν της Σερβίας με 9-8 και προκρίθηκαν στον κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο που γίνεται στο Σομπατέλι, ανεβάζοντας την αγωνία και στέλνοντας στο κόκκινο τις ελπίδες για νίκη.

Είναι γνωστό ότι η Αθήνα έχει το δικό της μικροκλίμα. Όντας ερωτευμένη με το τσιμέντο, κάθε καλοκαίρι βράζει από τη ζέστη και τον σκληρό ήλιο, ενώ το βράδυ αντανακλά τη θέρμη στις γυμνές από πράσινο ταράτσες και τους δρόμους.