Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας τη νύχτα από Αντίρριο έως Μεσολόγγι

2017-09-27

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνιο Οδό, από το Αντίρριο έως το Μεσολόγγι, από τις 23:00 σήμερα το βράδυ έως τις 07:00 αύριο το πρωί, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της Κλόκοβας.

Ειδικότερα, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εισόδου των ανισόπεδων κόμβων Ευηνοχωρίου και Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, καθώς και του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα μπαίνουν και πάλι στην Ιόνια Οδό, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα μπαίνουν πάλι στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Αντίρριου.

Η Νέα Οδός ενημέρωσε για τα εξής: Καθόλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα είναι εκτός λειτουργίας. Οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος από το νότιο ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα. .

naftemporiki.gr

«Ουδεμία αύξηση της τιμής του νερού σχεδιάζει η ΕΥΔΑΠ, αντιθέτως μελετά το ενδεχόμενο μείωσής του», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Γιάννης Μπενίσης και χαρακτήρισε φανταστικά σημερινά δημοσιεύματα.

Ένας προορισμός παγκοσμίου επιπέδου αναδεικνύεται καθώς το επενδυτικό πλάνο για την αναγέννηση της Astir ολοκληρώνεται. Η επένδυση, συνολικού ύψους 650εκ. ευρώ, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών,...