Ηλεκτρονική διασταύρωση «φιλοξενούμενων»

2018-04-25

Από το ηλεκτρονικό φίλτρο του ΤAXISnet για τον εντοπισμό τυχόν ψευδών στοιχείων περνούν χιλιάδες φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων που δηλώνουν «φιλοξενούμενοι» σε σπίτια γονέων τους ή άλλων συγγενών ή φίλων τους είτε «φιλοξενούν» ενήλικα τέκνα τους στα σπίτια όπου διαμένουν.

Οι λογιστές μιλάνε για «τεχνικά προβλήματα» τα οποία ωστόσο οφείλονται στο γεγονός ότι φέτος, για πρώτη φορά, στην εφαρμογή του συστήματος ΤΑXISnet για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ενσωματώθηκε πρόγραμμα αυτόματων διασταυρώσεων των στοιχείων που δηλώνουν οι «φιλοξενούμενοι» και οι «φιλοξενούντες».

naftemporiki.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.