Ηλεκτρονική διασταύρωση «φιλοξενούμενων»

2018-04-25

Από το ηλεκτρονικό φίλτρο του ΤAXISnet για τον εντοπισμό τυχόν ψευδών στοιχείων περνούν χιλιάδες φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων που δηλώνουν «φιλοξενούμενοι» σε σπίτια γονέων τους ή άλλων συγγενών ή φίλων τους είτε «φιλοξενούν» ενήλικα τέκνα τους στα σπίτια όπου διαμένουν.

Οι λογιστές μιλάνε για «τεχνικά προβλήματα» τα οποία ωστόσο οφείλονται στο γεγονός ότι φέτος, για πρώτη φορά, στην εφαρμογή του συστήματος ΤΑXISnet για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ενσωματώθηκε πρόγραμμα αυτόματων διασταυρώσεων των στοιχείων που δηλώνουν οι «φιλοξενούμενοι» και οι «φιλοξενούντες».

naftemporiki.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.