Ηλ. Αποστολόπουλος: «Είμαστε μια δυνατή ομάδα από 69 αξιόλογους ανθρώπους»

2023-09-02

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου μπήκε η παράταξη «Μαζί για την πόλη μας» του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου. Στις 31 Αυγούστου, κατέθεσε και επίσημα τον συνδυασμό στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Είμαστε έτοιμοι για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, προπάντων όμως γεμάτοι όρεξη για δουλειά», ανέφερε ο επικεφαλής του συνδυασμού, προσθέτοντας: «Είμαστε μια δυνατή ομάδα από 69 αξιόλογους ανθρώπους, έτοιμοι να προσφέρουμε στην πόλη που αγαπάμε».

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας και καλή δύναμη στους υπόλοιπους υποψηφίους στον Δήμο μας», κατέληξε ο Ηλ. Αποστολόπουλος.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Χολαργού

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Παπάγου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.

Με εντολή του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, ενόψει αντιπυρικής περιόδου.

Ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ δημοτικό πάρκινγκ ξεκίνησε τη λειτουργία του, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στο Παλαιό Τέρμα (Λεωφ. Γαλατσίου & Αγίας Γλυκερίας), στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου δημοτικών parking με το σύνθημα «Παρκάρεις Δωρεάν».