Ηλ. Αποστολόπουλος: «Είμαστε μια δυνατή ομάδα από 69 αξιόλογους ανθρώπους»

2023-09-02

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου μπήκε η παράταξη «Μαζί για την πόλη μας» του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου. Στις 31 Αυγούστου, κατέθεσε και επίσημα τον συνδυασμό στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Είμαστε έτοιμοι για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, προπάντων όμως γεμάτοι όρεξη για δουλειά», ανέφερε ο επικεφαλής του συνδυασμού, προσθέτοντας: «Είμαστε μια δυνατή ομάδα από 69 αξιόλογους ανθρώπους, έτοιμοι να προσφέρουμε στην πόλη που αγαπάμε».

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας και καλή δύναμη στους υπόλοιπους υποψηφίους στον Δήμο μας», κατέληξε ο Ηλ. Αποστολόπουλος.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Χολαργού

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Παπάγου

Σε κλίμα συγκίνησης στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου «Άννα Συνοδινού» στο Πολυδύναμο Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου Κουκουβίνου και των δημοτικών συμβούλων.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης ορίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, με θητεία από 10/01/2024 έως και 9/1/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, μεταβιβάζοντας σε αυτούς αρμοδιότητες ως εξής :

O Δήμος Καλλιθέας μετατρέπεται σε «Έξυπνη Πόλη», εξασφαλίζοντας από το Ταμείο Ανάκαμψης 2,87 εκατ. ευρώ, καθώς αποσφραγίσθηκαν οι προσφορές των τριών μεγάλων εταιρειών πληροφορικής που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τα σχετικά τα Ψηφιακά έργα