Ηλ. Αποστολόπουλος: «Είμαστε μια δυνατή ομάδα από 69 αξιόλογους ανθρώπους»

2023-09-02

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου μπήκε η παράταξη «Μαζί για την πόλη μας» του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου. Στις 31 Αυγούστου, κατέθεσε και επίσημα τον συνδυασμό στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Είμαστε έτοιμοι για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, προπάντων όμως γεμάτοι όρεξη για δουλειά», ανέφερε ο επικεφαλής του συνδυασμού, προσθέτοντας: «Είμαστε μια δυνατή ομάδα από 69 αξιόλογους ανθρώπους, έτοιμοι να προσφέρουμε στην πόλη που αγαπάμε».

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας και καλή δύναμη στους υπόλοιπους υποψηφίους στον Δήμο μας», κατέληξε ο Ηλ. Αποστολόπουλος.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Χολαργού

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Παπάγου

Ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με την αναβάθμιση του δημοτικού οδοφωτισμού και την αντικατάσταση 4685 φωτιστικών σωμάτων, με λαμπτήρες τύπου led καθώς και 1786 βραχιόνων στήριξης φωτιστικών σωμάτων, σε κάθε γωνιά της πόλης, μετά την...

Με τον Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης. Τη συνάντηση ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις του Γιώργου Καμίνη αναφορικά με τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της πρωτεύουσας.