Η τρομακτική μεταμόρφωση των ανθρώπων που κάνουν χρήση ναρκωτικών (pics)

2017-10-19

O αμερικάνικος οργανισμός απεξάρτησης έδωσε στην δημοσιότητα μία σειρά φωτογραφιών για το πως τα ναρκωτικά μεταμορφώνουν το πρόσωπο ενός ανθρώπου.

Ένα νέο τρόπο είπε να δοκιμάσει ο αμερικάνικος οργανισμός απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, προκειμένου να πείσει τους πολίτες να αποφύγουν κάθε επαφή με ουσίες όπως είναι η ηρωίνη και η κοκαΐνη.

Έδωσε στην δημοσιότητα, μία σειρά φωτογραφιών που δείχνει πως μεταμορφώνεται το πρόσωπο των ανθρώπων από την χρόνια και συστηματική χρήση των ουσιών αυτών.

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.