Η Σία Κοσιώνη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ (φωτο)

2018-06-20

Έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε καθημερινά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ . Η Σία Κοσιώνη αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στον χώρο της ενημέρωσης και μετά τον ερχομό του παιδιού της, έχει αποκτήσει αυξημένες αρμοδιότητες καθημερινά.

Μπορεί να είναι εργαζόμενη και μητέρα όμως η εικόνα της πραγματικά εντυπωσιάζει. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν δίστασε να ανεβάσει και μία φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ.

Η φυσική της ομορφιά είναι αναμφισβήτητη και έτσι δεν δίστασε να ποζάρει κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ, πριν βγει στο δελτίο.

Η ίδια, έγραψε χαρακτηριστικά πριν λίγες ημέρες στη λεζάντα: «Σάββατο στο γραφείο! Υπέροχα! ΥΓ: Κι απόψε μαζί. #skai#skainews #saturday #office #parliament#vouli #voteofnoconfidence».

Δείτε την ανάρτησή της.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του