Η Σία Κοσιώνη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ (φωτο)

2018-06-20

Έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε καθημερινά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ . Η Σία Κοσιώνη αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στον χώρο της ενημέρωσης και μετά τον ερχομό του παιδιού της, έχει αποκτήσει αυξημένες αρμοδιότητες καθημερινά.

Μπορεί να είναι εργαζόμενη και μητέρα όμως η εικόνα της πραγματικά εντυπωσιάζει. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν δίστασε να ανεβάσει και μία φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ.

Η φυσική της ομορφιά είναι αναμφισβήτητη και έτσι δεν δίστασε να ποζάρει κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ, πριν βγει στο δελτίο.

Η ίδια, έγραψε χαρακτηριστικά πριν λίγες ημέρες στη λεζάντα: «Σάββατο στο γραφείο! Υπέροχα! ΥΓ: Κι απόψε μαζί. #skai#skainews #saturday #office #parliament#vouli #voteofnoconfidence».

Δείτε την ανάρτησή της.

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.