Η Rosie το νέο ρομπότ της Nissan που αρέσκεται... να κοπανάει πόρτες

2017-11-15

Η Nissan ενέταξε προσφάτως στο δυναμικό του εργοστασίου της στο Michigan, τη Rosie, ένα νέο ρομπότ 1,5 τόνου το οποίο επιφορτίζεται αποκλειστικά με το να ανοιγοκλείνει πόρτες αυτοκινήτων διασφαλίζοντας ότι θα επιδεικνύουν την απαιτούμενη ανθεκτικότητα και μετά την καταπόνηση πολύχρονης χρήσης και ενίοτε «κατάχρησης». 

Εξ ου και οι δυνατότητες της Rosie δεν περιορίζονται απλώς στο να ανοιγοκλείσει τις πόρτες ενός αυτοκινήτου αλλά να προσομοιώσει σε μόλις τρεις ημέρες την καταπόνηση της χρήσης μιας πόρτας αυτοκινήτου μετά από 10 χρόνια ιδιοκτησίας.
Έτσι η Rosie ανοιγοκλείνει μια πόρτα αυτοκινήτου κάθε έξι δευτερόλεπτα, εξομοιώνοντας την χρήση 10 ετών, διάστημα κατά το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μια πόρτα αυτοκινήτου θα ανοίξει και θα κλείσει περί τις 45.000 φορές.

auto.in.gr

H Ferrari έκλεισε τα 70 χρόνια της και το γιορτάζει. Ο θρυλικός & μεγαλύτερος σύλλογος ιδιοκτήτων Ferrari της Ρώμης PASSIONE ROSSA τιμώντας τα 70 χρόνια της Ιταλικής Φίρμας επέλεξε αποκλειστικά & χάρισε απλόχερα την αίγλη δεκάδων Ιταλίδων καλλονών στο πολυτελές ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.