Η “Ραδιοτηλεόραση” για την Απελευθέρωση της Αθήνας

2017-10-08

Η "Ραδιοτηλεόραση" επιστρέφει. Μετά από 4 χρόνια, από το λουκέτο που επέβαλε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, το περιοδικό θα τυπωθεί εκ νέου και θα διανεμηθεί δωρεάν τιμώντας την επέτειο της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Ναζί. Είναι μια ιστορική έκδοση με οπτικοακουστικό υλικό από το Αρχείο της ΕΡΤ.

typologies.gr

Γνωστή έγινε η αντίπαλος του Ατρομήτου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν τη λευκορωσική Ντινάμο Μπρεστ, στην οποία είναι πρόεδρος ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Ουδεμία αύξηση της τιμής του νερού σχεδιάζει η ΕΥΔΑΠ, αντιθέτως μελετά το ενδεχόμενο μείωσής του», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Γιάννης Μπενίσης και χαρακτήρισε φανταστικά σημερινά δημοσιεύματα.

Ένας προορισμός παγκοσμίου επιπέδου αναδεικνύεται καθώς το επενδυτικό πλάνο για την αναγέννηση της Astir ολοκληρώνεται. Η επένδυση, συνολικού ύψους 650εκ. ευρώ, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών,...