H πανέμορφη εγγονή της "κακιάς" του ελληνικού κινηματογράφου!

2020-05-09

Μπορεί να μην ακολούθησε τα βήματα της διάσημης γιαγιά της, όμως, ασχολείται ασχολείται με την τέχνη της μόδας. Ούτως ή άλλως διαθέτει όλα τα προσόντα μα πάνω από όλα είναι «δουλευταρού» όπως εκείνη. Και μπορεί τόση ώρα εσύ να την κοιτάζεις και να προσπαθείς να βρεις μια ομοιότητα αλλά όχι, δεν μοιάζουν καθόλου στα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Η γιαγιά της έγραψε τη δική της ιστορία τα χρόνια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Έχει μείνει στην μνήμη όλων μας ως η πιο «κακιά» που στην πραγματικότητα ο δικός της χαρακτήρας δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που βλέπουμε ακόμη και σήμερα στις ταινίες.

«Θυμάμαι ότι ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, πολύ δοτικός, πολύς προσγειωμένη και πολύ λογική», έχει πει σε συνέντευξή της η γοητευτική εγγονή της, Αργυρώ Καλλιάφα.

Η Αργυρώ δεν έγινε ηθοποιός αλλά μια ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας που από τα πρώτα της βήματα στο χώρο, οι δημιουργίες της έγιναν talk of the town.

Είναι εγγονή της ηθοποιού Τασσώς Καββαδία, η οποία έμεινε στην ιστορία ως η "κακιά" του ελληνικού κινηματογράφου.

Πηγή: gossip-tv.gr

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.

Το κέντρο του κόσμου στον τομέα της ρομποτικής θα γίνει από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου η Αθήνα. 190 αποστολές μαθητών από κάθε γωνία του πλανήτη θα ταξιδέψουν στην χώρα φέρνοντας τις ιδέες τους, την δημιουργικότητά τους, την καινοτομία αλλά κυρίως το όραμά τους με καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για ένα βιώσιμο παγκόσμιο επισιτιστικό σύστημα.

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».