Η νέα τάση στο μανικιούρ

2018-07-20

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μπορεί ωστόσο να μη θέλετε να χαλάτε χρόνο και χρήμα επισκέπτοντας κάποια τεχνίτρια, αλλά να προτιμάτε να βάφετε η ίδια τα νύχια σας. Όπως και να έχει, την τάση του φετινού καλοκαιριού μπορείτε να την πετύχετε εύκολα και γρήγορα μόνη σας.

Τολμήστε να σχεδιάσετε μία βούλα στο κάθε νύχι σας, δίνοντας μια «παιχνιδιάρικη» πινελιά στα χέρια σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βουτήξετε μια μπατονέτα στο αγαπημένο σας μανό και στη συνέχεια να την ακουμπήσετε απαλά στο κέντρο του νυχιού σας. Πριν και μετά καλό είναι να περάσετε μια στρώση από διάφανο βερνίκι.

in.gr

Βιβλίο για τη γεμάτη λάμψη αλλά και φουρτούνες για την ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου βρίσκεται στα... σκαριά και μάλιστα πρόκειται να το επιμεληθεί εξολοκλήρου η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου.

Το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει την Αριστοφανική κωμωδία «Πλούτος» για τρεις μοναδικές παραστάσεις στην Αθήνα. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Εθνικό Θέατρο της Σερβίας, όπου τη διασκευή -σκηνοθεσία υπογράφει ο Nikita Milivojevic.