Η νέα τάση στο μανικιούρ

2018-07-20

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μπορεί ωστόσο να μη θέλετε να χαλάτε χρόνο και χρήμα επισκέπτοντας κάποια τεχνίτρια, αλλά να προτιμάτε να βάφετε η ίδια τα νύχια σας. Όπως και να έχει, την τάση του φετινού καλοκαιριού μπορείτε να την πετύχετε εύκολα και γρήγορα μόνη σας.

Τολμήστε να σχεδιάσετε μία βούλα στο κάθε νύχι σας, δίνοντας μια «παιχνιδιάρικη» πινελιά στα χέρια σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βουτήξετε μια μπατονέτα στο αγαπημένο σας μανό και στη συνέχεια να την ακουμπήσετε απαλά στο κέντρο του νυχιού σας. Πριν και μετά καλό είναι να περάσετε μια στρώση από διάφανο βερνίκι.

in.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.