Η επίσημη λειτουργία στις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής - Video

2017-10-15

Την επίσημη λειτουργία της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει σήμερα η Εθνική Λυρική Σκηνή με ένα βίντεο από τις νέες εγκαταστάσεις. 

Στο βίντεο καταγράφεται ο πυρετός της προετοιμασίας των ανθρώπων της Λυρικής σε διάφορους χώρους, υλικό που σπάνια φτάνει στα μάτια των θεατών.

«Για να καλωσορίσουμε τη νέα εποχή, δημιουργήσαμε ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τον πυρετό της προετοιμασίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στους νέους της χώρους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα δίλεπτο οδοιπορικό στις Αίθουσες Δοκιμών, τα παρασκήνια, την Εναλλακτική Σκηνή, την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, αλλά και τους εξωτερικούς χώρους της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ» αναφέρει στην ανακοίνωση τη Εθνική Λυρική Σκηνή.

in.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων της EuroLeague (ECA) συνεδρίασε θέτοντας επί τάπητος την εμπορική στρατηγική ενώ ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της σεζόν 2018-19 στις οποίες περιλαμβάνεται και ο Παναθηναϊκός, γεγονός που βάζει ένα τέλος στο ενδεχόμενο ρήξης των δυο πλευρών που αιωρούνταν εδώ και καιρό.

Αυτή είναι η πίτα! Ρουμελιώτικη τυρόπιτα όνειρο, φτιάξτε την οπωσδήποτε! Όσα κομμάτια και να εμφανίσετε στο τραπέζι από αυτή τη φανταστική Ρουμελιώτικη τυρόπιτα, να είστε βέβαιοι ότι θα εξαφανιστούν αμέσως!

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ομαδική μαθητική έκθεση Αττικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθήνας «Μελίνα», στο Θησείο, από 20 έως 30 Ιουνίου 2018.

Εδώ και 36 χρόνια, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ενώνει εκατομμύρια ανθρώπους μέσα από χιλιάδες εκδηλώσεις σε πάνω από 700 πόλεις του κόσμου. Το Μέγαρο συμμετέχει και φέτος στη Γιορτή με καλλιτέχνες και σύνολα από πολλούς διαφορετικούς μουσικούς χώρους.