Η επίσημη λειτουργία στις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής - Video

2017-10-15

Την επίσημη λειτουργία της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει σήμερα η Εθνική Λυρική Σκηνή με ένα βίντεο από τις νέες εγκαταστάσεις. 

Στο βίντεο καταγράφεται ο πυρετός της προετοιμασίας των ανθρώπων της Λυρικής σε διάφορους χώρους, υλικό που σπάνια φτάνει στα μάτια των θεατών.

«Για να καλωσορίσουμε τη νέα εποχή, δημιουργήσαμε ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τον πυρετό της προετοιμασίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στους νέους της χώρους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα δίλεπτο οδοιπορικό στις Αίθουσες Δοκιμών, τα παρασκήνια, την Εναλλακτική Σκηνή, την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, αλλά και τους εξωτερικούς χώρους της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ» αναφέρει στην ανακοίνωση τη Εθνική Λυρική Σκηνή.

in.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του