Η επίσημη λειτουργία στις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής - Video

2017-10-15

Την επίσημη λειτουργία της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει σήμερα η Εθνική Λυρική Σκηνή με ένα βίντεο από τις νέες εγκαταστάσεις. 

Στο βίντεο καταγράφεται ο πυρετός της προετοιμασίας των ανθρώπων της Λυρικής σε διάφορους χώρους, υλικό που σπάνια φτάνει στα μάτια των θεατών.

«Για να καλωσορίσουμε τη νέα εποχή, δημιουργήσαμε ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τον πυρετό της προετοιμασίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στους νέους της χώρους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα δίλεπτο οδοιπορικό στις Αίθουσες Δοκιμών, τα παρασκήνια, την Εναλλακτική Σκηνή, την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, αλλά και τους εξωτερικούς χώρους της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ» αναφέρει στην ανακοίνωση τη Εθνική Λυρική Σκηνή.

in.gr

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει καταλήξει στην απόφαση ο ΕΝΦΙΑ να πληρώνεται σε δέκα μήνες αντί για πέντε σήμερα και η αρχή να γίνεται τον Μάρτιο κάθε έτους και η εξόφληση τον Δεκέμβριο.

Ένα αντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του Μίκη Θεοδωράκη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2018 από τον Θεόδωρο Κοκκινίδη για το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Καβάλα και τον αποτυπώνει μεταξύ 50 με 55 ετών.