Η Basket League είναι στην ΕΡΤ

2023-10-06

Το συγκλονιστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στη Basket League αρχίζει και η ΕΡΤ θα είναι στα γήπεδα για το μεταδώσει.

Από το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 και ολόκληρη τη σεζόν, τα κανάλια της δημόσιας Τηλεόρασης θα φιλοξενήσουν, σε αποκλειστική μετάδοση, όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πάρτε θέση στις κερκίδες της ΕΡΤ3 και των αποκλειστικών αθλητικών καναλιών του ERTFLIX για να παρακολουθήσετε όλη τη δράση του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών. Δώδεκα ομάδες, 22 αγωνιστικές, όλα τα play out και τα play off, 186 αγώνες δίνουν ραντεβού στη δημόσια Τηλεόραση.

Και πριν το τζάμπολ, ραντεβού στην ΕΡΤ3 με την εκπομπή «The Game». Κάθε απόγευμα Σαββάτου στις 16:00 λίγο πριν από την έναρξη των αγώνων ο Γιώργος Τραπεζανίδης δίνει όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο των αναμετρήσεων.

Καλεσμένοι στο στούντιο, ζωντανές συνδέσεις με τα γήπεδα, μόνιμες ενότητες για τους πιστούς του μπάσκετ, αλλά και δώρα για όσους συμμετέχουν μέσω εφαρμογών στα social media συνθέτουν το περιεχόμενο μιας εκπομπής που αξίζει να παρακολουθείτε κάθε μπασκετικό απόγευμα Σαββάτου.

Η Basket League είναι στην ΕΡΤ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».