Η Αναστασία Ρουβά γίνεται σήμερα 9 χρονών!

2017-11-02

H πρωτότοκη κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά Αναστασία έχει σήμερα γενέθλια! Η Αναστασία που έχει κληρονομήσει τα υπέροχα μάτια της μαμάς της αλλά μοιάζει φυσιογνωμικά πολύ στον μπαμπά της Σάκη Ρουβά ήρθε πρώτη στη ζωή του ζευγαριού και έκανε τη σχέση τους ακόμα πιο δυνατή!

Η μαμά Κάτια σήμερα δημοσίευσε μια φωτογραφία της Αναστασίας και μέσω instagram της έδωσε τις πιο γλυκές ευχές. "Χρόνια πολλά κοριτσάκι μας, εννέα χρόνια ταξιδεύουμε στον κόσμο σου! Happy birthday Anastasia" έγραψε η Κάτια για τα γενέθλια της κόρης της

tlife.gr

Νέα επιστημονική μελέτη βασισμένη σε στοιχεία 600.000 ανθρώπων από 19 διαφορετικές χώρες -η οποία δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet»-, έρχεται να προκαλέσει πονοκέφαλο σε όσους αρέσκονται να πίνουν ένα ποτηράκι αλκοόλ παραπάνω.

32 ομάδες, 8 όμιλοι, 12 γήπεδα κι 11 πόλεις. Η πρώτη φάση ή αλλιώς η φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2018 είναι η πλέον παραδοσιακή, με τους "μονομάχους" να καλούνται να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις στους ομίλους τους, προκειμένου να κλείσουν θέση στους "16".